Contributies

Contributie en speelrecht

Het contributiejaar loopt van 1 april t/m 31 maart. Met de jaarlijk te betalen contributie voor een bepaald kalenderjaar verkrijgen de leden speelrecht die de periode 1 april t/m 31 maart van het jaar daarop betreft. Op de 9 RedCourtbanen en de 4 Canada-Ten banen van LTC Vleuten-de Meern kan tijdens het seizoen in ieder geval van 1 april t/m 31 oktober gespeeld worden. De mate waarin van 1 november tm 31 maart gespeeld kan worden is afhankelijk van de weersomstandigheden, dit ter bepaling van de groundsman.

Het lidmaatschap wordt elk jaar stilzwijgend verlengd.

Minileden

In het jaar dat de kinderen 7 jaar worden moeten ze aspirant-lid zijn om lessen te kunnen blijven volgen. Zij gaan dan inschrijfgeld en contributie betalen. Lid worden gaat op datum van aanmelding. Wij kunnen niet garanderen dat deze kinderen op het moment dat ze 7 jaar worden een plek hebben om lid te worden. Zorg er dus voor dat uw kind op het moment dat hij/zij minilessen gaat volgen meteen op de wachtlijst komt te staan.

Aspirantleden worden in het jaar dat ze 12 worden automatisch Juniorlid B.
Juniorleden B worden in het jaar dat ze 15 worden automatisch Juniorlid A.
Juniorleden A worden in het jaar dat ze 18 worden automatisch seniorlid.

Jaarcontributies 2019

Lidsoort Bedrag
Minilid Nihil
Aspirantlid € 65,50
Juniorlid B € 84,50
Juniorlid A € 106,50
Seniorlid € 221,50
Studentenlid € 149,50
Het inschrijfgeld voor nieuwe leden bedraagt éénmalig € 30,00
Slapend lid € 38,00

De Algemene Ledenvergadering van november stelt de hoogte van de contributie voor het nieuwe jaar vast. Als die t.o.v. het vorige jaar is gewijzigd, wordt daar specifiek melding van gemaakt via onder meer de website.

Incasso van het inschrijfgeld - en de bijdrage voor trainingsgelden vindt uitsluitend plaats door afgifte van een éénmalige machtiging ter automatische incasso.

Het éénmalige inschrijfgeld en de contributie wordt eind februari of later, afhankelijk van het moment van aanmelding, afgeschreven. Het bedrag van de zomertraining wordt eind april/begin mei afgeschreven, van de wintertraining oktober/begin november.

Leden die geblesseerd raken, emigreren of zwanger zijn tijdens het seizoen, kunnen een deel van de contributie gerestitueerd krijgen. Als bovengenoemde redenen vóór 1 juli worden aangemeld wordt er 50% van het contributie geld teruggestort. Na 1 juli wordt er géén contributie teruggestort.

Als er vóór 1 mei van het lopende jaar niet betaald is, dan wordt je op de zwarte lijst van de vereniging gezet en als lid uitgeschreven. Inschrijving is eerst weer mogelijk na betaling van de openstaande bedragen. Indien er een wachtlijst is kom je onderaan op de wachtlijst te staan.