Evenementencommissie

Wat doet de Evenementencommissie voor u?

De Evenementencommissie organiseert evenementen voor senioren. Het belangrijkste doel van deze commissie is om te zorgen, dat leden elkaar kunnen ontmoeten bij sportieve en gezellige evenementen. Het gaat hier dan om echte clubevenementen, die los staan van de officiële KNLTB competitie dan wel officiële toernooien zoals de clubkampioenschappen en het open toernooi.

De evenementencommissie zorgt er voor, dat ongeacht uw speelsterkte u aan een activiteit kunt deelnemen. Wij organiseren een vrijdagavondcompetitie en een openings- en slottoernooi. Onder de vlag van de evenementencommissie organiseert Henrico van Zanten de winter- en lentedubbels.

Bereikbaar voor evenementen

De commissie is bereikbaar voor u via e-mail: [email protected]

Waar vind ik informatie over de evenementen?

Evenementen worden kenbaar gemaakt via:

• Via de evenementenpagina voor senioren en junioren op deze site
  • Via de KNLTB Clubapp
  • Nieuwsbrief, die u per e-mail ontvangt.
  • Televisieschermen in ons clubhuis.
  • Informatiedag/avond in het clubhuis (veelal eind maart).
  • Informatieboekje.
  • Flyers, die op het informatiebord in de hal hangen en op de bar/tafeltjes in ons clubhuis liggen.

Wij waarderen het enorm, als u met leuke nieuwe ideeën komt. U kunt ons hiervoor benaderen via website of persoonlijk.

Leden van de evenementencommissie

De evenementencommissie bestaat uit Arianne van Zanten, Esmee Roelofs, Astrid Kraaijeveld en Liesbeth Voorhuijzen.

3454ZK Vleuten