Clubkampioenschappencommissie

Van 29 augustus tot en met 8 september 2019 organiseren wij met veel plezier de clubkampioenschappen voor de senioren. Ook dit jaar worden de clubkampioenschappen gesponsord door Muntstad.

Naast dat er fel wordt gestreden op de baan, is er ook allerlei gezelligheid naast de baan. Zo gaan we swingend het finaleweekend in met op vrijdagavond 6 september een spetterend feest met DJ in Baan 14. Of met mooi weer zelfs op het terras. Zet die dus maar vast in je agenda.

Je kan ook in de prijzen vallen met onze traditionele bingo. Je kan gedurende het toernooi loten kopen voor de bingo en de opbrengst gaat net als vorig jaar naar het goede doel Jarige Job.

Wij kijken er nu al naar uit en hopen ook dit jaar weer op een heerlijk zonnig en spannend toernooi.

Inschrijven kan vanaf 15 juni. Houd je mailbox in de gaten voor de uitnodiging. En vergeet je niet in te schrijven voordat je op vakantie gaat.

Tot op de baan!

De clubkampioenschappencommissie bestaat uit: Han Oei (voorzitter), Janette Berg, Mirjam Peek, Yvette van der Wel, Veronique Verlaak, Ellen van der Cruijssen, Ruud Toonen, Danielle Hettema, Ronny Roeke, Hans Derckx en Annerieke Esser.

Vragen? Zo kun je ons bereiken:

e-mail: [email protected]

telefoon: 030 - 666 7930 (alleen tijdens het toernooi)

Meer informatie en de toernooibepalingen vind je op de pagina clubkampioenschappen.