Clubkampioenschappencommissie

De Clubkampioenschappencommissie organiseert elk jaar de clubkampioenschappen voor de senioren. Het onderlinge toernooi waarin je het kan opnemen tegen je eigen tennismaatjes. Een gezellig en sportief evenement op je eigen tennisclub.

De Clubkampioenschappen gaan dit jaar ook door, binnen de mogelijkheden en regels, én met de gebruikelijke gezelligheid. Van donderdag 27 augustus t/m zondag 6 september 2020 zien we je graag op het park voor een paar heel gezellige dagen.

Tot op de baan!

De Clubkampioenschappencommissie bestaat uit: Ronny Roeke (voorzitter), Han Oei, Berber Brouwer, Mark den Elzen, Peter Bootsma, Ruud Toonen, Mirjam Peek, Ellen van der Cruijsen, Yvette van der Wel-Bokstein en Annerieke Essen.

Vragen? Zo kun je ons bereiken:
e-mail: [email protected]
telefoon: 030 - 666 7930 (alleen tijdens het toernooi)

Meer informatie en de toernooibepalingen vind je op de pagina clubkampioenschappen.