Clubkampioenschappencommissie

De Clubkampioenschappencommissie organiseert ieder jaar de clubkampioenschappen voor de senioren. Tijdens de Clubkampioenschappen neem je het op tegen je eigen tennismaatjes. Een gezellig en sportief evenement op je eigen tennisclub. Voor nieuwe leden is dit hét toernooi om nieuwe mensen te leren kennen. Ieder jaar bedenken we als commissie een ander thema en kleden we het park volgens dit thema aan. Ik houd van Holland en Festival Smash Pop waren de thema’s van de afgelopen jaren en we beraden ons alweer op een super leuk thema voor 2022.

Wij kijken alweer uit naar de clubkampioenschappen in 2022!

De Clubkampioenschappencommissie bestaat uit: Ronny Roeke (voorzitter), Berber Brouwer, Mark den Elzen, Peter Bootsma, Ruud Toonen, Mirjam Peek, Yvette van der Wel, Annerieke Esser, Esmee Roelofs en Carolien Wenderich

Vragen? Zo kun je ons bereiken:
e-mail: [email protected]
telefoon: 030 - 666 7930 (alleen tijdens het toernooi)

Meer informatie en de toernooibepalingen vind je op de pagina clubkampioenschappen.