KNLTB Competitie Junioren

Beste Jeugdlid,

Je kunt je vanaf vandaag tot en met maandag 29 november 2021 inschrijven voor de KNLTB Jeugd Voorjaarscompetitie van 2022 via de link onderaan dit bericht.

De jeugdcompetitie bestaat uit KNLTB Tenniskids (Rood, Oranje en Groen) waarover je op deze site van de KNLTB meer informatie kan vinden. En de KNLTB Junioren Competitie (gele bal) waarover je op deze andere site van de KNLTB meer informatie kan vinden.

Data voorjaarscompetitie 2022

• KNLTB Tenniskids Rood en Oranje: 27 mrt, 3 apr, 10 apr, 18 apr, 24 apr, 22 mei, 29 mei, 6 jun, 12 jun | Inhaaldagen 1 mei, 15 mei, 19 jun
  • KNLTB Tenniskids Groen: 10 apr, 18 apr, 24 apr, 1 mei, 15 mei, 22 mei, 29 mei, 6 jun, 13 jun | Inhaaldagen 8 mei, 26 mei, 6 jun
  • KNLTB Junioren Competitie: 10 apr, 18 apr, 24 apr, 1 mei, 15 mei, 22 mei, 29 mei, 6 jun, 13 jun | Inhaaldagen 8 mei, 26 mei, 6 jun

Of bekijk dit schema: Speeldata KNLTB Voorjaarscompetitie 2022

Belangrijke informatie:

• Je schrijft je individueel in.
  • Je kunt een voorkeur opgeven voor teamgenoten. Dit is geen garantie dat je samen in een team zit.
  • De trainers delen de teams zoveel mogelijk op niveau in, rekening houdend met jouw voorkeuren. De trainers bepalen dus ook in welke kleur Tenniskids je wordt ingedeeld.
  • Als team ben je alle speeldagen en inhaaldagen beschikbaar. Plan dit gezamenlijk en voor de start van de competitie in.
  • Door te streven naar teams van 6 spelers terwijl er minimaal 4 nodig zijn, hopen we dat jullie blessures en andere verhinderingen makkelijker op kunnen vangen.
  • De club wijst per team een captain aan. In onderling overleg met je teamgenoten kan dit worden gewijzigd.
  • Op dagen dat je eventueel bent uitgeroosterd verwachten we dat je beschikbaar bent als invaller om andere teams uit de brand te helpen.
  • Mocht je geen jeugdcompetitie willen spelen maar wel een keer in willen vallen, kies dan in het inschrijfformulier voor “Reserve”. Je komt dan op de reservelijst.
  • De club heeft de hulp van ouders nodig, met name bij de KNLTB Tenniskids Competitie. We zullen jullie hier voor aanvang van de competitie over informeren.
  • De kosten per team voor groen en geel verschillen al naar gelang hoeveel blikken ballen het team nodig heeft en mag houden tussen de 78,- en 165,- Euro. Rode en Oranje teams betalen ongeveer 40,- Euro.
  • Als je vragen over de inschrijving hebt, graag deze mailen naar Sander Drent [email protected]

Belangrijke data:

• Sluiting inschrijving: 29-11-2021