KNLTB Competitie Junioren

 Beste Jeugdlid,  

Omdat de officiële KNLTB Voorjaarscompetitie is uitgesteld, organiseren we gedurende dat uitstel een onderlinge competitie voor de jeugd met dezelfde team indeling (zie onder aan deze pagina).  

Data 

We spelen op de volgende zondagen: 18, 25 april, 24 mei (maandag 2 pinksterdag), 30 mei, 6 juni, 13 juni.  

6 Banen bezet: Vanaf ongeveer 9:00 uur tot 20:00 uur zullen ongeveer 6 banen in gebruik zijn en dus niet beschikbaar voor vrij spelen!  

Alle informatie is inmiddels per mail met de teams gedeeld en het daadwerkelijk baanschema wordt uiterlijk de maandag voor de betreffende zondag toegestuurd.  

Als jullie alsnog vragen en of opmerkingen hebben, graag deze per e-mail aan mij richten.  

Jeugd voorjaarscompetitie 2021 uitgesteld tot begin juni!  

Met de verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in mei heeft de KNLTB besloten de start van de Voorjaarscompetitie 2021 opnieuw uit te stellen tot waarschijnlijk begin juni. Volg deze link voor de uitgebreidere informatie vanuit de KNLTB  

Indeling: Deze blijft zoals hij was en is hieronder weergegeven.  Als jullie alsnog vragen en of opmerkingen hebben, graag deze per e-mail aan mij richten.  

Later volgt nog:

1.   Praktische informatie over de competitie zelf (mei)

2.   Planning wie, wanneer, tegen wie en waar speelt (mei) 

 

Meer informatie op KNLTB website ·       

Als jullie alsnog vragen en of opmerkingen hebben, graag deze zo spoedig mogelijk per e-mail aan mij richten: [email protected]  

Met vriendelijke groet,

Sander Drent,

competitieleider junioren

Indeling jeugd voorjaarscompetitie 2021 Website v3.0.pdf