Bestuur

Op de Algemene Ledenvergadering van 28 november 2018 hebben de leden ingestemd met het door het interim-bestuur gevormde nieuwe bestuur. Tijdens dit proces heeft het interim-bestuur zorgvuldig gezocht naar kandidaten, met als resultaat dat vanaf heden het nieuwe bestuur gevormd zal worden door de volgende zes mensen (zie onderschrift bij foto).

V.l.n.r. Remko Tippens (secretaris en beheer), Tonkie Zwaan (tenniszaken), Maurits ten Kate (communicatie en jeugdzaken), Erwin Uittenbogaard (penningmeester), Geerte Hesselmans (voorzitter) en Dennis Poorthuis (commissies).

Het nieuwe bestuur bedankt het interim-bestuur voor het verrichte werk en hoopt in het nieuwe jaar dat werk voort te kunnen zetten.

info@ltc-vdm.nl

3454ZK Vleuten