Clubkleding

Klik hier om naar de webshop te gaan!

We zijn blij dat LTC, in samenwerking met het kledingmerk The Indian Maharadja, een pilot start voor LTC-clubkleding.

Wat is The Indian Maharadja?

The Indian Maharadja (IM) is een Nederlands lifestyle hockeymerk. Dit seizoen wil het merk de stap maken naar de tenniswereld. Zo is IM inmiddels de kledingsponsor van Botic van de Zandschulp en Tallon Griekspoor, de twee beste tennissers van Nederland op dit moment.

Samenwerking met LTC

Met zo'n 1400 leden is LTC één van de toonaangevende tennisverenigingen in de regio Utrecht. Voor IM is dit een ideale kans om promotie te maken in de tenniswereld, en als vereniging is het een goede kans om LTC-clubkleding aan te bieden aan alle leden.

Leden van LTC profiteren van fikse korting. Zo krijg je bij elke bestelling een gratis bidon en krijg je korting als je boven een bepaald bedrag besteld. Ook worden de kosten van de bedrukking van het logo tijdelijk vergoed door de club.

Gebruik de code LTC-VDM5 voor 5 euro korting bij besteding van € 50,- of meer!

Gebruik de code LTC-VDM10 voor 10 euro korting bij besteding van € 100 of meer!

Gebruik de code LTC-VDM10% voor maar liefst 10% kassakorting bij besteding van € 200 of meer!

Ook wordt het zaterdag topklasse team, waar onze eigen Elgin Khoebal en Tim Poorthuis in spelen, gekleed in deze clubkleding. De kleding en het team zelf worden tijdens de kick-off van de voorjaarscompetitie op zaterdag 2 april gepresenteerd.

Hoe ziet de kleding eruit?

Goede vraag! We zijn zelf erg blij over de kleding, maar we snappen dat smaken nou eenmaal verschillen. We hebben daarom een aantal foto's gemaakt zodat je zelf kunt zien hoe de kleding eruit ziet.

Waar kan ik de kleding bestellen?

Je kunt de kleding bestellen op deze pagina. Mocht de link niet werken, ga dan naar www.padel-tennis.nl/padel-tennis/ltc-vleuten-de-meern

Kan ik de kleding ook passen voordat ik overga tot aankoop?

Dat kan! Tijdens de kick-off van de voorjaarscompetitie op zaterdag 2 april is er in ieder geval een pasmoment waar leden de kleding kunnen passen. We zijn nog aan het kijken of er andere gelegenheden zijn om de kleding te passen, we houden je daarvan via onze social media kanalen en pushberichten in de KNLTB ClubApp op de hoogte.

Pilot

We willen nogmaals benadrukken dat dit een pilot is. Zo is de website waarop je de kleding kan bestellen nog niet helemaal af en zijn er een aantal maten (nog) niet meteen leverbaar. Ook wordt het assortiment gedurende het seizoen uitgebreid. De aanschaf van clubkleding is bovendien vrijblijvend. Niks moet, alles mag!

De intentie van zowel IM als van LTC is om ook op de langere termijn clubkleding aan te bieden aan leden.

Mochten er vragen/ opmerkingen zijn over deze pilot, stuur dan een mail naar [email protected]

Groetjes,

Janneke van Asten, Ernest Pelders, Erik van den Heuvel, Iris Lebbink en Maurits ten Kate