Trainers

Inleiding

Hieronder stellen onze trainers zich voor.

Dhaou Hammi

Ik ben Dhaou Hammi clubtrainer bij LTC Vleuten de Meern sinds 1996. Daarvoor heb ik training gegeven aan topjeugd in Frankrijk en Tunesië.

Afgestudeerd:
1-Sportleraar
2-Tennis Trainer/coach
3- Handbaltrainer (2 keer Olympisch speler met Tunesië) 

Ik ben getrouwd met Nicole, 2 kinderen Sarah 24 jaar, Skander 18 jaar,
Tennis is mijn grote passie. Mijn motto: ontwikkeling, plezier en continuïteit.
Elke dag ga ik met groot plezier de baan op met enthousiaste leerlingen en leuke collega's.   

Ik wens alle leden een sportief en leuk tennis seizoen.
Dhaou (06-50220795)

 

Francesco Jetten

Ik ben Francesco Jetten, 47 jaar oud en sinds het seizoen 2004 geef ik les bij de LTC Vleuten de Meern. Ik geef nu ruim 20 jaar tennisles en ben bij verschillende clubs in de regio trainer geweest. Sinds 2006 heb ik mijn eigen tennisschool Leidsche Rijn Tennis. LTC Vleuten de Meern is één van de grote verenigingen die een samenwerkingsverband met de tennisschool hebben gesloten. Met een team van 5 LRT trainers en clubtrainer Dhaou gaan we dit seizoen met veel plezier op de club lesgeven en verschillende activiteiten organiseren voor de jeugd en senioren. Ik wens iedereen een sportief en zeer plezierig seizoen toe. 
Francesco (06-51107474)

 

Wouter Olling

Ik ben Wouter Olling, 31 jaar en woon in Utrecht. Ik tennis zelf bij TV Blauwe Reiger in Maarssen (niveau 2/2) en ben gedurende de zomerperiode nog actief tennisser bij verschillende toernooien in de omgeving. De afgelopen 6 jaar ben ik in dienst bij David Lloyd in Utrecht en ben daar verantwoordelijk voor alle racketsporten. Sinds 27 maart 2017 ben ik werkzaam voor tennisschool LRT op LTC Vleuten de Meern. Ik zal samen met Francesco en Dhaou verantwoordelijk zijn voor de selectietraining. Ik ben het aanspreekpunt qua selectie zaken voor de ouders en de technische commissie. Naast mijn werk op LTC Vleuten de Meern ben ik per 1 januari ook een eigen tennisschool gestart. Tennisschool Utrecht. Ik kijk uit naar een mooi seizoen op een schitterend park, met leuke collega’s en veel nieuwe mensen.

Groeten,

Wouter Olling (06-57087448)

 

Rik van der Wal

Ik ben Rik van der Wal, 21 jaar oud, ik woon in Nieuwegein en tennis al vanaf van mijn 4e bij TV Rijnhuyse. Op mijn 16e ben ik begonnen aan mijn opleiding sport en bewegen. Deze heb ik afgerond en mijn A-licentie behaald. Voor mijn opleiding heb ik 4 jaar lang stage gelopen bij de trainers op TV Rijnhuyse. Hierbij heb ik elke doelgroep lesgegeven en stond ik iedere dag van de week wel op de tennisbaan. Naast ervaring met tennis kids en selectie heb ik als hoogtepunt nog 2 jaar stage gelopen bij de beste rolstoeltennissers van Nederland en de wereld. Ik werk nu sinds 1 jaar met heel veel plezier voor LRT en heb ontzettend veel zin de nieuwe uitdaging bij LTC Vleuten de Meern. 

Groeten,

Rik van der Wal (06-42448787)

 

Marielle Pleyster

Mijn naam is Marielle Pleyster en ik kom vanaf april voor LRT lesgeven op de LTC Vleuten de Meern. Ik kom uit Breukelen en woon daar samen met mijn man en twee kinderen. Ik heb  een dochter van 19 en een zoon van 16 jaar. Sinds 23 jaar geef ik tennisles op verschillende verenigingen. Naast het lesgeven organiseer ik leuke tennisactiviteiten, zoals kampen, toernooitjes en uitwisselingen.  Dit doe ik met heel veel plezier.
Ik heb erg veel zin in het nieuwe seizoen met leuke collega`s en een mooie vereniging met veel enthousiaste leden. We zullen elkaar vast tegen komen op de baan.

Veel tennis plezier!!

Marielle Pleyster (06-49233447)

 

Jeroen Froma

Even voorstellen: trainer Jeroen Froma. Ik ben, 39 jaar en woon in Vleuten. Ooit op mijn 6e jaar ben ik begonnen met tennis in het hoge Noorden (Groningen) bij LTV Cream Crackers. Daar heb ik en later ook bij 'GTV Van Starkenborgh' een prima basis gelegd. Mijn hoogste klassen waarin ik competitie gespeeld heb zijn 2e  klasse gemengd zondag en 1e klasse Heren zondag. Ik stond bekend om  mijn meedogenloze returns en subtiele dropshots. Hier heb ik vele belangrijke punten mee binnen gehaald. In mijn CIOS-tijd heb ik het profiel vak 'tennis' gekozen om mij volledig te richten op het trainersvak. In de jaren na mijn studie (in 1999 afgerond), heb ik bij vele clubs in Groningen en later in Utrecht training gegeven. Bekende voor de Utrechtenaren zijn bijvoorbeeld LTC  Vechtlust, Iduna, Luck Raeck. Ook vele jaren heb ik bij Oudenrijn Tennis Club training gegeven met veel plezier. LTC is een thuiswedstrijd voor mij.  

LTC is een grote club met veel mogelijkheden en ook veel kansen. Ik hoop daaraan de komende periode een steentje te kunnen bijdragen door zowel de jeugd als de senioren te mogen trainen. Ik hoop jullie allen graag te zien bij LTC!

Tennisgroet Jeroen Froma

 

Vragen?

logo

E-mail

info@ltc-vdm.nl

Telefoon

Paviljoen 030-6662243 Toernooicommissies (tijdens toernooien) 030 - 6667930

Tennispark L.T.C. Vleuten de Meern

Europaweg 40
3454ZK Vleuten