Desque Interieurconcepten

Sponsoren van LTC  

De coronaperiode is voor iedereen een uitdagende periode, en in het bijzonder voor ondernemers. Bij veel sportverenigingen vormen sponsorbijdragen een belangrijke bron van inkomsten, zo ook bij LTC. In de rubriek 'Sponsoren van LTC' willen het bestuur en de sponsorcommissie van LTC de sponsoren in het zonnetje zetten. 

Deze ronde stellen wij DESQUE Interieurconcepten aan u voor! 

Wie is het gezicht achter Desque?

Mijn naam is Arnoud Zweedijk. Ik kom oorspronkelijk uit het mooie zuiden van het land en ben via allerlei omzwervingen in De Meern terechtgekomen. Daar heb ik samen met mijn vrouw Wendy en onze twee zonen Jannik en Wouter eerst in De Balije/LeidscheRijn gewoond, en sinds 5 jaar aan de Marelaan in het “oude” De Meern, waar we het fantastisch naar ons zin hebben. Ik tennis al sinds mijn 9e en heb met name vroeger heel veel gespeeld. Nu is het voornamelijk recreatief in een superleuk team op zaterdag met een aantal bere-fanatieke gasten, zowel op de baan als naast de baan. Ook op woensdagavond speel ik regelmatig. Voor de club heb ik in de commissie gezeten voor het Onderling Jeugdtoernooi, en ik ben op dit moment lid van de sponsorcommissie.  

Wat zijn je hobby’s?

Ik vind eigenlijk alles met een bal en wat met sport te maken heeft geweldig om te doen. Ik moet eerlijk toegeven dat het wat aan het verschuiven is richting golf, wat ik graag veel meer zou willen spelen. Het is naast tennis een sport waar ongelooflijk veel facetten in zitten en daardoor ook soms lastig kan zijn, maar juist daardoor ook erg leuk. Snowboarden vind ik fantastisch en ik kan erg genieten van de sfeer die in zo’n besneeuwd dorp heerst. Van reizen naar mooie bestemmingen kan ik ook erg blij van worden.          

Wat doe je eigenlijk?

Samen met mijn compagnon geef ik leiding aan een team van 20 enthousiaste en gedreven mensen die zonder uitzondering met passie hele mooie projecten opleveren. Wij zijn actief in de “Champions League” van de projectinrichting, waarbij we iedere keer weer zo goed mogelijk de identiteit van een organisatie aankleden. Dat doen we op elk gewenst uitstralingsniveau en voor ieder budget. Samen met workplace consultants, interieurarchitecten en realisatiemanagers zorgen we voor de totstandkoming daarvan. Voor mij is het meest tot de verbeelding sprekende, recent opgeleverde project de nieuwe Rechtbank aan de Zuidas in Amsterdam.  

Waarvoor kom jij je bed uit?

Als ochtendmens stap ik heel gemakkelijk uit bed en ben ik blij dat ik aan het werk kan. Iedere dag is anders en levert me veel energie op. Wat ik fantastisch vind is om mooie gerechten te maken op de GreenEgg (barbecue), daar kan je werkelijk alles mee, met natuurlijk een goed glas wijn erbij. 

Waar zit je bedrijf?

DESQUE is gevestigd in meerdere plaatsen. We zijn oorspronkelijk een Eindhovens bedrijf, maar zijn sinds een paar jaar ook gevestigd in Rotterdam. Daarnaast hebben we een mooi samenwerkingsverband met Keijsers Interiors die in Utrecht een fraai experience center hebben gebouwd, waar wij toegetreden zijn als partner.  

Waarom LTC VDM sponsoren?

Ik vind het belangrijk om iets terug te doen voor de club. LTC levert namelijk voor heel veel mensen plezier en ontspanning op en zorgt voor saamhorigheid. Onze sponsoring loopt al méér dan 10 jaar sinds we zijn gestart met het Onderlinge Toernooi samen met Gerssen Adviesgroep. We zijn trots op onze club!