Vrijdagavondcompetitie (VAC)

Ook dit najaar organiseert de Evenementencommissie weer de gezellige onderlinge Vrijdagavondcompetitie voor alle seniorleden van LTC.

De eerste speeldag van de competitie is op vrijdag 9 september a.s. en we sluiten de competitie af op 4 november met een gezellige feestavond!  

Inschrijven kan individueel of met een team (2 heren, 2 dames) en kost 45 euro per team. Elk team speelt 4 avonden en op een speelavond speel je twee wedstrijden (een dubbel en een mix) van een uur (met één uur pauze ertussen). Na afloop staat er een lekkere schaal bitterballen voor jullie klaar. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen we de teams op sterkte indelen.  

Schrijf je gauw in, voor je te druk bent met koffers inpakken! VOL IS OOK ECHT VOL.

Klik op deze link om bij de toernooipagina te komen.

Het inschrijven werkt als volgt:           

  1. De hoofdinschrijver schrijft in voor een compleet team (2 heren en 2 dames) Deze moet allereerst een Team-naam opgeven en van de 4 leden (inclusief jezelf) de volgende gegevens:               
  • KNLTB-nummer per speler             
  • Voor- en Achternaam, mailadres
  • Speelsterkte voor zowel enkel als dubbel (hanteer hier zoveel mogelijk de huidige rating en niet wat op je pasje staat) hierdoor kunnen we de poules op gelijkwaardige sterkte indelen. Vul deze gegevens dus zorgvuldig in!
  • Mocht je met meer spelers in een team willen spelen, dan kan dat uiteraard, maar je kan maar maximaal 4 spelers inschrijven. (neem dan voor de zekerheid de sterkste ratings). 

2. Als je individueel opgeeft wordt er ook om een Team-naam gevraagd, vul hier gewoon je eigen naam in en vervolgens de gevraagde gegevens:               

  • Voor en Achternaam, mailadres             
  • Speelsterkte voor zowel enkel als dubbel (hanteer hier zoveel mogelijk de huidige rating en niet wat op je pasje staat) hierdoor kunnen we de poules op gelijkwaardige sterkte indelen. Vul deze gegevens dus zorgvuldig in !3)          

3. Als je je als reserve wilt inschrijven volg dan de stappen bij optie 2 en geef in het opmerkingenveld aan dat je inschrijft als reserve.

Sportieve groet,

de evenementencommissie Arianne, Anne, Liesbeth en Astrid