Jeugdactiviteitencommissie

Wij zijn de jeugdactiviteitencommissie en wij organiseren ook dit jaar weer allemaal leuke tennisactiviteiten voor en met jullie. Zit je op de basisschool en vind je het leuk om met andere kinderen op woensdagmiddag lekker te tennissen? Kom dan naar de tossmiddagen. Neem je vriendje, vriendinnetje, vader of moeder mee om je aan te moedigen! Als jij je racket en tennispasje meeneemt, zorgen wij voor iets lekkers te eten en drinken. Voor de tossmiddagen hoef je je niet op te geven. Daarnaast organiseren we ook nog andere gezellige toernooien.

<<Onderstaande tekst bij jeugdactiviteiten, niet op de commissiepagina, of verwijzing naar evenementenkalender>>

Schrijf meteen alle leuke activiteiten voor de basisschooljeugd in je agenda:

  • Ouder-Kind Toernooi
  • ... Tossmiddag
  • ... Vroege Vogel Toernooi
  • ... Tossmiddag
  • ... Tossmiddag
  • ... Slottoernooi toss

Maar we zijn er niet alleen voor de basisschooljeugd, want samen met een aantal enthousiaste middelbare scholieren organiseren we dit jaar <<Wanneer>> een Midzomernacht Toernooi voor 12 - 17 jarigen. Vanaf 19.00 uur spelen we partijtjes, zijn er hapjes en is er disco met dj Kinnaj tot 23.30 uur in ons clubhuis. Dit toernooi is voor iedereen die op de middelbare school zit. Mis de flyer niet of meld je nu alvast aan door je naam en speelsterkte door te geven (in een appje) aan Marlie: 06-48523521 of Cynthia: 06-31043720.

We hopen jullie vaak te ontmoeten tijdens deze gezellige en uitdagende activiteiten!

Jeugdactiviteitencommissie 
Annegien, Cynthia, Erna, Eva, Gerline, Marieke en Marlie

E-mail: [email protected]

Hou je mail in de gaten, want je ontvangt automatisch bericht. In de agenda vind je alle jeugdactiviteiten. We rekenen op je komst en duimen voor veel mooi weer!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Paviljoen 030-6662243 Toernooicommissies (tijdens toernooien) 030 - 6667930

Tennispark L.T.C. Vleuten de Meern

Europaweg 40
3454ZK Vleuten