Clubkampioenschappen senioren

De clubkampioenschappencommissie organiseert elk jaar de clubkampioenschappen voor senioren. Zo ook dit jaar. Met een aantal nieuwe enthousiaste vrijwilligers zijn wij inmiddels van start gegaan en we kunnen niet wachten tot het zover is. De komende maanden houden wij jullie via de gebruikelijke kanalen op de hoogte, maar noteer vast de data in je agenda.

Van donderdag 26 augustus t/m zondag 5 september zien we je heel graag op het park voor een aantal sportieve en gezellige dagen.

De clubkampioenschappencommissie bestaat uit: Ronny Roeke (voorzitter), Berber Brouwer, Mark den Elzen, Peter Bootsma, Ruud Toonen, Mirjam Peek, Yvette van der Wel-Bokstein, Annerieke Essen, Maarten Luijf, Esmee Roelofs en Carolien Wenderich.

Vragen? Zo kun je ons bereiken:

E-mail: [email protected]

Telefoon: 030 - 666 7930 (alleen tijdens het toernooi)