Clubkampioenschappen senioren

Droom jij er wel eens van? In korte tijd veel leuks doen, bijzondere mensen ontmoeten, sportief bezig zijn, (romantische) avonturen beleven, lekker eten en drinken…..?

Blijf niet dromen! Stap van donderdag 25 augustus t/m zondag 4 september aan boord van de Love Boat en ontdek samen met ons de parels van LTC.

De charmante bemanning van de Love Boat staat al te popelen aan de kade en kan niet wachten om jullie een onvergetelijke week te bezorgen. De vaarroute wordt momenteel nauwkeurig uitgestippeld, maar 1 ding is zeker; alle ingrediënten voor een onvergetelijke week zullen aanwezig zijn.

Tijdens de uren op open zee brengt de Love Boat je langs prachtige bestemmingen. Stap uit aan de Costa deLTC en geniet van een lekker wijntje en hapje. Natuurlijk ontbreekt een overheerlijk ontbijt aan de captains table niet. Elke avond staat de bemanning paraat voor een goed avondvullend entertainment programma, met als klapper de wel heel speciale disco party “Dansen & Sjansen met Jansen & Jansen”, op vrijdagavond 2 september (noteer die in ieder geval alvast).

Tijdens deze bijzondere reis is er met name veel ruimte voor sportieve activiteiten. Op de verschillende decks wordt op diverse niveaus, in twee- of in viertallen volop getennist. Super leuk om te doen, én super leuk om naar te kijken. Dus wil je niet tennissen, maar wel genieten van alle andere entertainment die wordt geboden? Ook dan is het mogelijk aan boord van de Love Boat te stappen.

Het mag duidelijk zijn dat tijdens deze bijzondere reis veiligheid voorop staat. De bemanning is daarvoor speciaal opgeleid en zorgt verder dat het je deze week aan niets ontbreekt.

Dus .....
Blijf niet dromen, en vaar met ons mee langs de parels van LTC. Boek deze reis nu hier.

Namens de charmante bemanning van de LTC Love Boat,

Annerieke, Berber, Carolien, Esmee, Maarten, Mark, Mirjam, Peter, Ronny, Ruud, Yvette

We’re Expecting you!


Heb je vragen over deze fantastische reis? Mail ons dan op [email protected]