Clubkampioenschappen senioren

INSCHRIJVING De Kinderparadijs Jansen en Jansen Senioren Clubkampioenschappen GEOPEND!

Vergeet Central Park, Strand of Lief Festival. Kinderparadijs Jansen en Jansen presenteert…. Festival Smash Pop. De Kinderparadijs Jansen en Jansen Senioren Clubkampioenschappen worden gespeeld op de prachtige banen van LTC Vleuten de Meern. Ons park wordt speciaal voor dit leuke toernooi omgetoverd tot een festivalterrein; het terrein van festival Smash Pop. Koop snel je kaarten en kom dit jaar de sterren van de hemel spelen en/of je tennis buddies aanmoedigen onder het genot van een hapje en een drankje.

De Kinderparadijs Jansen en Jansen clubkampioenschappen voor senioren gaan door! Van donderdag 26 augustus t/m zondag 5 september 2021 kan je het opnemen tegen je eigen tennis buddies. Natuurlijk houden wij rekening met de dan geldende COVID-richtlijnen en regels. Op dit moment lijkt niets ons echter in de weg te staan om een geweldig toernooi te organiseren, met als thema Festival Smash pop, met tal van activiteiten naast het tennissen én een spetterende feestavond, omdat het weer kan. We gaan er een paar heel leuke dagen van maken en hopen op heel veel inschrijvingen!

Goed doel

Tennissen bij zo’n gezellige vereniging als de onze en vooral ook de drankjes en/of hapjes na afloop is niet voor iedereen vanzelfsprekend. In Nederland leven meer dan 1 miljoen mensen onder de armoedegrens. De Voedselbank voorziet wekelijks 40.000 gezinnen van voedselhulp. Als vereniging vinden wij het heel erg belangrijk om daaraan een steentje bij te dragen. Wij hebben daarom besloten het inschrijfgeld voor de Kinderparadijs Jansen en Jansen Senioren Clubkampioenschappen 2021 te verhogen met 1 euro te doneren aan de Voedselbank.

Wij kunnen niet wachten tot het zo ver is. Hopelijk jij ook. Zet de data vast in je agenda. Inschrijven kan via Toernooi.nl via deze link Zie hiervoor ook de inschrijvingsmail (laat het ons weten mocht je geen mail ontvangen hebben).

Vragen? Zo kun je ons bereiken:

Wij hebben er heel veel zin en zien je graag op de baan!

Groeten van de Clubkampioenschappen Commissie,

Annerieke, Mirjam, Ruud, Yvette, Ronny, Berber, Mark, Peter, Esmee, Maarten en Carolien