BlendZ

Sponsoren van LTC 

De coronaperiode is voor iedereen een uitdagende periode, en in het bijzonder voor ondernemers. Bij veel sportverenigingen vormen sponsorbijdragen een belangrijke bron van inkomsten, en LTC vormt daar geen uitzondering op. Daarom willen we in samenwerking met de sponsorcommissie in deze rubriek  onze sponsoren extra belichten.  

Deze keer aandacht voor een nieuwe sponsor van LTC, BlendZ   

 

Wie is het gezicht achter BlendZ?

Wij zijn Robby & Nadia van de Kerkhof (dertigers) en wonen in Leidsche Rijn Centrum vlakbij onze winkel. Wij runnen samen onze winkel BlendZ! Ja, wij wonen en werken dus samen. Iets waar mensen vaak niet aan moeten denken. Haha! Gelukkig gaat dat bij ons heel goed doordat wij de taken onderling goed hebben verdeeld en samen hetzelfde doel hebben!  

Wat zijn jullie Hobby’s?

Wat zijn dat? Wij hebben weinig vrije tijd maar de tijd die we hebben spenderen we graag samen met onze familie en vrienden. Wij gaan graag uit eten of nodigen bij ons thuis gasten uit voor een lekkere maaltijd die Nadia graag klaarmaakt in de keuken. Robby zit sinds zijn 5e op voetbal bij VV de Meern en sinds kort is hij ook lid van LTC VDM. Verder maken wij graag mooie reizen.  

Wat doen jullie eigenlijk?

Al bijna 3 jaar runnen wij samen de winkel BlendZ op Leidsche Rijn Centrum. Wij verkopen naast schoenen voor dames,- heren- en kids sinds kort ook dameskleding en woonaccessoires. Wij verkopen oa de merken Nubikk, Veja, Toral, Via Vai, Dr Martens en nog vele andere merken. Samen stoppen wij enorm veel tijd en energie in BlendZ om al onze klanten te voorzien van het beste persoonlijke advies. Shoppen bij ons moet vooral heel gezellig en leuk zijn!  

Waarvoor komen jullie je je bed uit?

Voor een nieuw paar schoenen komen wij graag ons bed uit ;-)    

Waar zit jullie bedrijf?

Onze winkel zit op de Wenenpromenade 57 in Leidsche Rijn Centrum. Wij zijn 7 dagen per week geopend en 24/7 kan jij bij ons shoppen op Blendz.nl.  

Waarom LTC VDM sponsoren?

Als lokale ondernemers weten wij hoe belangrijk het is om juist de lokale vereniging te ondersteunen. Hierdoor groeit ook onze naamsbekendheid in onze regio en daarbij zijn sponsoren natuurlijk heel belangrijk voor de vereniging.