Kinderparadijs Jansen & Jansen

Sponsoren van LTC

Bij veel sportverenigingen vormen sponsorbijdragen een belangrijke bron van inkomsten, zo ook bij LTC Vleuten De Meern. Deze ronde stellen wij Kinderparadijs Jansen & Jansen aan u voor; www.kdvjansenenjansen.nl      

 

Wie is het gezicht achter Kinderparadijs Jansen & Jansen?  

Wij zijn Dorien Jansen & Patrick van Rooijen.  Dorien is geboren in Klarendal in Arnhem en Patrick in Utrecht in de wijk Zuilen.  

Wat zijn jullie Hobby’s?  

Patrick : Mijn grootste sportieve hobby is voetbal. Ik ben 25 Jaar lid geweest bij Elinkwijk, In de A1 jeugd had ik de eer om in een competitie te spelen met louter betaald voetbal clubs. Naast voetbal, wat ik nog steeds in competitieverband doe, speel ik competitietennis bij onze mooie club. Muziek is mijn grootste passie. Ik liep en loop, als dat kan de deur plat bij Tivoli en Paradiso.

Dorien : Mijn grootste hobby is hardlopen. Na de Dam tot dam, de halve van de haar, de halve marathon van Utrecht en de halve marathon in Berlijn richt ik nu, na een periode zonder hardloopevenementen, mijn pijlen op de Arctic marathon in Spitsbergen. Daarnaast doe ik aan fitness en les ik al een tijdje met een leuk meidengroepje bij LTC-VDM. Samen houden we van de dingen die we afgelopen periode niet veel mochten. Lekker borrelen en eten met veel vrienden, thuis of in de stad. Samen een toernooitje spelen vinden we ook heel leuk. Onze favoriete baan is baan 14 😉 en ondanks dat zijn we samen ooit clubkampioen geworden in het gemengd dubbel 8.    

Wat doen jullie eigenlijk?  

Samen zijn we eigenaar van het leukste kinderdagverblijf in Utrecht. Zorgen voor anderen zit ons beiden in het bloed. We zijn geen geboren ondernemers, en juist dat is in een branche als de onze de sleutel tot succes denken wij. Kinderen komen altijd op de eerste plaats.

Dorien: Ik ben vooral inhoudelijk bezig met de ontwikkeling van kinderen en personeel.

Patrick : Het is mijn taak om alles rondom de kinderopvang goed te organiseren, administreren en te faciliteren. Het uiteindelijke doel is om samen een ‘klimaat’ te creëren waar iedereen (kind, ouder, werknemer) zich prettig voelt.    

Waarvoor komen jullie je bed uit?  

Dorien: Gewoon een kopje koffie, in het zonnetje met op de achtergrond fluitende vogeltjes

Patrick: Een goede Indische Rijsttafel  

Waar zit jullie bedrijf?   

We hebben 6 locaties verdeeld over Leidsche Rijn en Zuilen  

Waarom LTC VDM sponsoren?  

We doen dit om te laten zien dat we bereid zijn wat terug te doen voor al die ouders die ons de zorg voor hun kroost toevertrouwen.