Inschrijving VJC ‘23 gesloten!

Gedurende het jaar zijn er vaste periodes waarin competities en toernooien worden gespeeld. De periodes voor competitie worden centraal georganiseerd door de KNLTB. De Voorjaars- en de Najaarscompetitie bestaan uit een landelijk aanbod wat wordt aangevuld met regio specifieke competities. De coördinatoren competitie bepalen samen met het bestuur welke competities onze vereniging aanbiedt op basis van het beleid, aantal beschikbare banen en andere clubactiviteiten.  

We bieden verschillende competitiesoorten op verschillende dagen aan, waarbij er aan bepaalde soorten ook leeftijdscategorieën gekoppeld zijn, zoals 17+, 35+ en 50+. Daarnaast kan je binnen de verschillende soorten ook nog kiezen voor diverse samenstellingen zoals dames, heren en gemengd. Onderaan de pagina vindt je de competitiesoorten die onze vereniging aanbiedt voor de voorjaarscompetitie 2023.  

Inschrijving voorjaarscompetitie 2023 senioren Iedereen die mee wil doen aan de voorjaarscompetitie kan zich nu inschrijven. Er zijn drie mogelijkheden:

  1. Je hebt al een team; de captain schrijft het hele team in      
  2. Je wilt reserve zijn; je schrijft jezelf in als reserve      
  3. Je hebt nog geen team; je schrijft jezelf individueel in en geeft bij competitiesoort je voorkeur aan*  

* als je je inschrijft zonder team, kijken we samen of je aan kunt sluiten bij een bestaand team of met andere individuele inschrijvingen een team kunt vormen. Of dit lukt, is vooraf niet aan te geven, er kunnen dan ook geen garanties voor deelname worden gegeven.  

Inschrijven kan tot uiterlijk 30 november 2022 via de link naar het formulier onderaan de pagina. Zo hebben wij voldoende tijd om je aan te melden bij de KNLTB.  

Competitie-aanbod

Onderaan de pagina vind je het aanbod voor onze regio waaruit je een keuze kunt maken. Er zijn een aantal categorieën bijgekomen. Je kunt voor komend jaar dus ook kiezen om deel te nemen in een andere categorie of op een andere dag. Onze vereniging biedt geen KNLTB competitie aan op vrijdagavond. Op vrijdagavond wordt een interne competitie, de VAC georganiseerd. Wil je wel graag op vrijdagavond spelen, meld je dan aan voor de VAC.  

Kosten per team De kosten voor de competitie bestaan uit de bijdrage KNLTB en een bedrag om de competitie te organiseren. Voor 2023 bedragen de kosten €50,- per team (exclusief de kosten van de ballen). Wij hebben met dit bedrag ook ruimte om VCL’s te bedanken, kampioenen in het zonnetje te zetten en een afsluitend feestje te kunnen organiseren. Het bedrag zal dus volledig aan de competitie worden besteed. De bijdrage zal door middel van automatische incasso worden geïnd via de captain.  

Voorwaarden deelname

Er is een aantal voorwaarden verbonden aan het spelen van competitie, als je je inschrijft geef je aan bekend te zijn met deze voorwaarden:           

  • Een team bestaat uit minimaal 6 deelnemers         
  • Als team ben je alle speeldagen én de inhaaldagen beschikbaar         
  • Als je je hebt ingeschreven en je trekt jouw team terug na sluitingsdatum (30 november 2022) zal dit worden beboet met € 115,-. Trek je je terug na indeling van de teams (maart 2023), dan bedraagt de boete € 225,-.       
  • Wij schikken ons naar de indeling van de Coördinatoren Competitie Senioren  

Heb je nog vragen over de competitie, stuur ons dan een mail: [email protected]

Met vriendelijke groet,

Elisabeth van Dalen, Claudia van Donselaar en Carola Ebskamp

Coordinatoren VJC

aanbod-voorjaarscompetitie-2023-senioren-landelijk LTC VDM.pdf data-voorjaarscompetitie-alle-2023-definitief.pdf