KNLTB Competitie Senioren

KNLTB Competitie SENIOREN  

Gedurende het jaar zijn er vaste periodes waarin competities en toernooien worden gespeeld. De periodes voor competitie worden centraal georganiseerd door de KNLTB. De Voorjaars- en de najaarscompetitie bestaan uit een landelijk aanbod dat wordt aangevuld met regio specifieke competities (zie PDF onderaan de pagina). De coördinatoren competitie bepalen samen met het bestuur welke competities onze vereniging aanbiedt op basis van het aantal beschikbare banen en andere clubactiviteiten.  

We bieden verschillende competitiesoorten op verschillende dagen aan, waarbij er aan bepaalde soorten ook leeftijdscategorieën gekoppeld zijn, zoals 17+, 35+ en 50+. Daarnaast kan je binnen de verschillende soorten ook nog kiezen voor diverse samenstellingen zoals dames, heren en gemengd. Onderaan de pagina vindt je de competitiesoorten die onze vereniging aanbiedt voor de voorjaarscompetitie 2020.

Inschrijving voorjaarscompetitie 2020 senioren Iedereen die mee wil doen aan de voorjaarscompetitie kan zich nu inschrijven. Er zijn drie mogelijkheden:

1.      Je hebt al een team > de captain schrijft het hele team in.

2.      Je wilt reserve zijn > je schrijft jezelf in.

3.      Je hebt nog geen team > je schrijft jezelf in en geeft bij competitiesoort je voorkeur aan.   

Inschrijven kan tot uiterlijk 1 december 2019 via onderstaand formulier. Zo hebben wij voldoende tijd om je aan te melden bij de KNLTB.              

Inschrijfformulier                   

Data voorjaarscompetitie 2020

Kosten

De kosten voor de competitie bestaan uit een bijdrage KNLTB en de kosten voor de ballen. Voor 2020 hebben we de bijdrage KNLTB iets verhoogd, deze gaat van € 37,50 naar €45,- per team. We hebben daarmee iets meer ruimte om VCL’s te bedanken, kampioenen in het zonnetje te zetten, af en toe wat leuks en lekkers te organiseren en een afsluitend feestje te kunnen organiseren. Het zal dus volledig aan de competitie worden besteed.  

De bijdrage zal door middel van automatische incasso worden geind via de captain.  

Afspraken

Er zijn een aantal regels verbonden aan het spelen van competitie, als je je inschrijft geef je aan bekend te zijn met deze regels:         

  • Een team bestaat uit minimaal 6 deelnemers.     
  • Als team ben je alle speeldagen én de inhaaldagen beschikbaar ·       
  • Als je je hebt ingeschreven en trekt je team terug na sluitingsdatum (1 december 2019) zal dit worden beboet met € 115. Trek je je terug na indeling van de teams (voorjaar 2020), dan bedraagt de boete € 225.         
  • Wij schikken ons naar de indeling van de Coördinatoren Competitie Senioren.

Competitiesoorten voorjaar 2020.pdf