KNLTB Competitie Senioren

KNLTB Competitie SENIOREN  

Gedurende het jaar zijn er vaste periodes waarin competities en toernooien worden gespeeld. De periodes voor competitie worden centraal georganiseerd door de KNLTB. De Voorjaars- en de Najaarscompetitie bestaan uit een landelijk aanbod wat wordt aangevuld met regio specifieke competities. De coördinatoren competitie bepalen samen met het bestuur welke competities onze vereniging aanbiedt op basis van het beleid, aantal beschikbare banen en andere clubactiviteiten.  

We bieden verschillende competitiesoorten op verschillende dagen aan, waarbij er aan bepaalde soorten ook leeftijdscategorieën gekoppeld zijn, zoals 17+, 35+ en 50+. Daarnaast kan je binnen de verschillende soorten ook nog kiezen voor diverse samenstellingen zoals dames, heren en gemengd. Onderaan de pagina vindt je de competitiesoorten die onze vereniging aanbiedt voor de najaarscompetitie 2022.  

Inschrijving najaarscompetitie 2022 senioren

Iedereen die mee wil doen aan de najaarscompetitie kan zich nu inschrijven. Er zijn drie mogelijkheden:

1.     Je hebt al een team - de captain schrijft het hele team in     

2.     Je wilt reserve zijn - je schrijft jezelf in

3.     Je hebt nog geen team - je schrijft jezelf in en geeft bij competitiesoort je voorkeur aan*  

* als je je inschrijft zonder team, kijken we samen of je aan kunt sluiten bij een bestaand team of met andere individuele inschrijvingen een team kunt vormen. Of dit lukt, is vooraf niet aan te geven, er kunnen dan ook geen garanties voor deelname worden gegeven.  

Inschrijven kan tot uiterlijk 20 mei 2022 via het formulier onderaan deze pagina. Zo hebben wij voldoende tijd om je aan te melden bij de KNLTB.  

Aanbod

Onderaan de pagina hebben we het aanbod voor onze vereniging bijgevoegd. Kijk wat het aanbod is, wellicht wil je wel op een andere dag of in een andere soort spelen dit jaar. Onze vereniging biedt overigens geen KNLTB competitie aan op vrijdagavond. Op vrijdagavond wordt een interne competitie, de VAC georganiseerd. Wil je op vrijdag spelen, meld je dan aan voor de VAC.  

Ervaring leert dat in het najaar door weersomstandigheden minder partijen op een dag gespeeld kunnen worden dan in het voorjaar. Omdat gekozen is om zoveel mogelijk teams te laten deelnemen, stimuleren we dan ook iedereen zich in te schrijven voor een soort met minder partijen, de dubbelcompetitie. De coördinatoren bekijken na inschrijving of verdere aanpassingen nodig zijn.

Dit jaar heeft de KNLTB het aantal dagen in het najaar van 7 naar 5 teruggebracht. Hier kun je lezen waarom.

Kosten

De kosten voor de competitie bestaan uit een bijdrage KNLTB, de kosten voor de ballen en een bedrag om de competitie te organiseren. Voor 2022 bedraagt deze €37,- per team (excl. ballen). We hebben met dit bedrag ook ruimte om VCL’s te bedanken, kampioenen in het zonnetje te zetten, af en toe wat leuks en lekkers te organiseren en een afsluitend feestje te kunnen organiseren. Het zal dus volledig aan de competitie worden besteed.  

De bijdrage zal door middel van automatische incasso worden geïnd via de captain.  

Afspraken

Er is een aantal regels verbonden aan het spelen van competitie, als je je inschrijft geef je aan bekend te zijn met deze regels:

  • Een team bestaat uit minimaal 6 deelnemers       
  • Als team ben je alle speeldagen én de inhaaldagen beschikbaar         
  • Als je je hebt ingeschreven en trekt je team terug na sluitingsdatum (15 mei 2022) zal dit worden beboet met € 115,-. Trek je je terug na indeling van de teams (15 augustus 2022), dan bedraagt de boete € 225,-.               
  • Wij schikken ons naar de indeling van de Coördinatoren Competitie Senioren  

Heb je nog vragen over de competitie, stuur ons dan een mail: [email protected]

Met vriendelijke groet,

Marcella van Leeuwen en Carola Ebskamp, Coördinatoren Competitie Senioren

Inschrijfformulier najaar 2022

Speeldata najaar 2022 

aanbod-knltb-najaarscompetitie-2022-utrecht LTC VDM.pdf