KNLTB Competitie Senioren

KNLTB Competitie SENIOREN  

LET OP: Vanwege het Coronavirus is het nog niet zeker wanneer de voorjaarscompetitie gaat beginnen. LTC is vanwege de door het kabinet getroffen maatregelen t/m maandag 6 april dicht.

Gedurende het jaar zijn er vaste periodes waarin competities en toernooien worden gespeeld. De periodes voor competitie worden centraal georganiseerd door de KNLTB. De Voorjaars- en de najaarscompetitie bestaan uit een landelijk aanbod dat wordt aangevuld met regio specifieke competities (zie PDF onderaan de pagina). De coördinatoren competitie bepalen samen met het bestuur welke competities onze vereniging aanbiedt op basis van het aantal beschikbare banen en andere clubactiviteiten.  

We bieden verschillende competitiesoorten op verschillende dagen aan, waarbij er aan bepaalde soorten ook leeftijdscategorieën gekoppeld zijn, zoals 17+, 35+ en 50+. Daarnaast kan je binnen de verschillende soorten ook nog kiezen voor diverse samenstellingen zoals dames, heren en gemengd. Onderaan de pagina vindt je de competitiesoorten die onze vereniging aanbiedt voor de voorjaarscompetitie 2020.

De indeling en het wedstrijdprogramma is bekend
 
Op 1 maart 2020 heeft de KNLTB de competitie-indeling en het wedstrijdprogramma gepubliceerd. Op de site van de KNLTB kun je de indeling van jouw team en het speelschema terugvinden. Weet je niet meer precies in welk team je speelt? Hieronder is een overzicht te vinden van al onze teams per speeldag en per soort. 
 
Aankomende weken volgt meer informatie over onder andere het ophalen van de ballen en het baanschema.

                           

Data voorjaarscompetitie 2020

Kosten

De kosten voor de competitie bestaan uit een bijdrage KNLTB en de kosten voor de ballen. Voor 2020 hebben we de bijdrage KNLTB iets verhoogd, deze gaat van € 37,50 naar €45,- per team. We hebben daarmee iets meer ruimte om VCL’s te bedanken, kampioenen in het zonnetje te zetten, af en toe wat leuks en lekkers te organiseren en een afsluitend feestje te kunnen organiseren. Het zal dus volledig aan de competitie worden besteed.  

De bijdrage zal door middel van automatische incasso worden geind via de captain.  

Afspraken

Er zijn een aantal regels verbonden aan het spelen van competitie, als je je inschrijft geef je aan bekend te zijn met deze regels:         

  • Een team bestaat uit minimaal 6 deelnemers.     
  • Als team ben je alle speeldagen én de inhaaldagen beschikbaar ·       
  • Als je je hebt ingeschreven en trekt je team terug na sluitingsdatum (1 december 2019) zal dit worden beboet met € 115. Trek je je terug na indeling van de teams (voorjaar 2020), dan bedraagt de boete € 225.         
  • Wij schikken ons naar de indeling van de Coördinatoren Competitie Senioren

 

Heb je nog vragen over de competitie, stuur ons dan een mail: [email protected]

Met vriendelijke groet,
Marcella van Leeuwen en Carola Ebskamp, Coördinatoren Competitie Senioren

Competitiesoorten voorjaar 2020.pdf Competitie-indeling Donderdag en Vrijdag Voorjaar 2020.pdf Competitie-indeling ZATERDAG SENIOREN.pdf