KNLTB Competitie Senioren

KNLTB Competitie SENIOREN   

Gedurende het jaar zijn er vaste periodes waarin competities en toernooien worden gespeeld. De periodes voor competitie worden centraal georganiseerd door de KNLTB. De Voorjaars- en de Najaarscompetitie bestaan uit een landelijk aanbod wat wordt aangevuld met regio specifieke competities. De coördinatoren competitie bepalen samen met het bestuur welke competities onze vereniging aanbiedt op basis van het beleid, aantal beschikbare banen en andere clubactiviteiten.  

We bieden verschillende competitiesoorten op verschillende dagen aan, waarbij er aan bepaalde soorten ook leeftijdscategorieën gekoppeld zijn, zoals 17+, 35+ en 50+. Daarnaast kan je binnen de verschillende soorten ook nog kiezen voor diverse samenstellingen zoals dames, heren en gemengd. Onderaan de pagina vindt je de competitiesoorten die onze vereniging aanbiedt voor de voorjaarscompetitie 2024.  

Inschrijving voorjaarscompetitie 2024 senioren

Iedereen die mee wil doen aan de voorjaarscompetitie kan zich nu inschrijven. Er zijn drie mogelijkheden:

  1. Je hebt al een team: de captain schrijft het hele team in     
  2. Je wilt reserve zijn: je schrijft jezelf in als reserve     
  3. Je hebt nog geen team: je schrijft jezelf individueel in en geeft bij competitiesoort je voorkeur aan*  

* als je je inschrijft zonder team, kijken we samen of je aan kunt sluiten bij een bestaand team of met andere individuele inschrijvingen een team kunt vormen. Of dit lukt, is vooraf niet aan te geven, er kunnen dan ook geen garanties voor deelname worden gegeven.   

Inschrijven kan tot uiterlijk 26 november 2023 via het formulier onderaan deze pagina. Zo hebben wij voldoende tijd om je aan te melden bij de KNLTB. Na de sluitingsdatum weten we hoeveel teams zijn ingeschreven. Hebben zich meer teams ingeschreven dan dat er plaats is, dan kijken we hoe we dit kunnen oplossen. Het is namelijk ons doel om iedereen deel te laten nemen. Garanties geven, kunnen we echter niet.    

Competitie-aanbod en speeldata

Onderaan de pagina hebben we het aanbod voor onze vereniging bijgevoegd. Kijk wat het aanbod is, wellicht wil je wel op een andere dag of in een andere soort spelen dit jaar. Onze vereniging biedt geen KNLTB competitie aan op vrijdagavond. Op vrijdagavond wordt een interne competitie, de VAC georganiseerd. Wil je op vrijdag spelen, meld je dan aan voor de VAC.    

Kosten

De kosten voor de competitie bestaan uit de bijdrage KNLTB en een bedrag om de competitie te organiseren. Voor de VJC 2024 bedragen de kosten €50,- per team (exclusief de kosten van de ballen). Wij hebben met dit bedrag ook ruimte om VCL’s te bedanken, kampioenen in het zonnetje te zetten en een afsluitend feestje te kunnen organiseren. Het bedrag zal dus volledig aan de competitie worden besteed.  

De bijdrage zal door middel van automatische incasso worden geïnd via de captain.  

Afspraken

Er is een aantal voorwaarden verbonden aan het spelen van competitie, als je je inschrijft geef je aan bekend te zijn met deze voorwaarden:       

  • Een team bestaat uit minimaal 6 deelnemers       
  • Als team ben je alle speeldagen én de inhaaldagen beschikbaar       
  • Als je je hebt ingeschreven en je trekt jouw team terug na sluitingsdatum (26 november 2023) zal dit worden beboet met € 115,-. Trek je je terug na indeling van de teams (mrt 2024), dan bedraagt de boete € 225,-.       
  • Wij schikken ons naar de indeling van de Coördinatoren Competitie Senioren  

Heb je nog vragen over de competitie, stuur ons dan een mail: [email protected]  

Met vriendelijke groet, Claudia, Helen, Marcella, Carola en Elisabeth, Coördinatoren Competitie Senioren  

Inschrijfformulier Voorjaar 2024