KNLTB Competitie Senioren

KNLTB Competitie SENIOREN

LET OP: Vanwege het coronavirus is de voorjaarscompetitie verplaatst naar het najaar en wordt de KNLTB Competitie 2020 genoemd.

Hoe deze competitie eruit gaat zien, wat er vanuit de voorjaarscompetitie wordt meegenomen, wat er anders is, de KNLTB heeft het allemaal voor ons op een rijtje gezet. Lees hier meer over de uitgestelde voorjaarscompetitie.

Gedurende het jaar zijn er vaste periodes waarin competities en toernooien worden gespeeld. De periodes voor competitie worden centraal georganiseerd door de KNLTB. De voor- en de najaarscompetitie bestaan uit een landelijk aanbod dat wordt aangevuld met regio specifieke competities (zie PDF Competitieaanbod 2020 onderaan de pagina). De coördinatoren competitie bepalen samen met het bestuur welke competities onze vereniging aanbiedt op basis van het aantal beschikbare banen en andere clubactiviteiten.

We bieden verschillende competitiesoorten op verschillende dagen aan, waarbij er aan bepaalde soorten ook leeftijdscategorieën gekoppeld zijn, zoals 17+, 35+ en 50+. Daarnaast kan je binnen de verschillende soorten ook nog kiezen voor diverse samenstellingen zoals dames, heren en gemengd. Onderaan de pagina vind je de competitiesoorten die onze vereniging aanbiedt voor de KNLTB competitie 2020, deze is identiek aan de voorjaarscompetitie 2020.

Wie kunnen deelnemen aan de KNLTB Competitie 2020?

Alle teams die zich hadden opgegeven voor de voorjaarscompetitie en ook waren ingedeeld, krijgen de kans om deel te nemen aan de KNLTB Competitie 2020. De teams die normaliter alléén deelnemen aan de najaarscompetitie kunnen ook aan de KNLTB competitie 2020 meedoen. Indien het aantal partijen van al deze teams hoger is dan de baancapaciteit toelaat, dan zullen we alternatieven bekijken. Te denken valt aan het samenvoegen van teams of kiezen voor competitiesoorten met minder partijen.

De coördinatoren competitie zullen alle captains rechtstreeks benaderen en verzorgen de aanmelding bij de KNLTB, welke tussen half juni en 1 juli zal plaatsvinden. Voor de KNLTB competitie 2020 vindt geen verdere individuele inschrijving plaats. Wil je één of meerdere keren invallen, meld je dan per mail bij ons aan.

Kosten

De kosten voor de competitie bestaan uit een bijdrage KNLTB en de kosten voor de ballen. Voor 2020 hebben we de bijdrage KNLTB iets verhoogd, deze gaat van € 37,50 naar €45,- per team. We hebben daarmee iets meer ruimte om VCL’s te bedanken, kampioenen in het zonnetje te zetten, af en toe wat leuks en lekkers te serveren en een afsluitend feestje te kunnen organiseren. Het zal dus volledig aan de competitie worden besteed.

De bijdrage zal door middel van automatische incasso worden geïnd via de captain.

Afspraken

Er is een aantal regels verbonden aan het spelen van competitie, als je je inschrijft geef je aan bekend te zijn met deze regels:

Een team bestaat uit minimaal 6 deelnemers.
Als team ben je alle speeldagen én de inhaaldagen beschikbaar.
Als je je hebt ingeschreven en trekt je team terug na sluitingsdatum (1 juli 2020) zal dit worden beboet met € 115. Trek je je terug als de indeling door de KNLTB is gepubliceerd (naar verwachting half augustus 2020), dan bedraagt de boete € 225.
De teams en spelers schikken zich naar de indeling van de Coördinatoren Competitie Senioren

Heb je nog vragen over de competitie, stuur ons dan een mail:[email protected]

Marcella van Leeuwen en Carola Ebskamp, Coördinatoren Competitie Senioren

Speeldata KNLTB Competitie 2020.pdf Competitie aanbod 2020.pdf