KNLTB Competitie Senioren

KNLTB Competitie SENIOREN  

UPDATE 5/7
 
De teamindeling voor de KNLTB competitie 2020 is bekend en alle teams zijn ingeschreven. Alle teams die zich hadden opgegeven voor de voorjaarscompetitie én hebben aangegeven ook mee te willen doen met de KNLTB competitie 2020 zijn ingeschreven. Ook de teams die normaliter alleen meedoen aan de najaarscompetitie hebben we kunnen plaatsen. 
 
Dit komt mede omdat op ons verzoek veel teams hebben besloten mee te doen aan de Dubbelcompetitie. Hierdoor zijn er minder wedstrijden per dag die gespeeld moeten worden én is de dag beter planbaar (vanwege de supertiebreak als 3e set). We zijn hier heel blij mee, wat nu kan iedereen meedoen, dus dank aan alle teams die dit mogelijk hebben gemaakt.
 
De teams die zijn overgestapt naar de dubbelcompetitie hebben we ingeschreven in de klasse die het beste past bij de gemiddelde speelsterkte van het team. Gevolg is dat we voor enkele teams promotie hebben aangevraagd, we hopen dat de KNLTB al deze promoties toekent. Teams die geen wijziging in competitiesoort hebben, behouden hun klasse van het voorjaar.
 
LET Op! de teamnummering kan als gevolg van de promoties en indeling wijzigen. Zodra de indeling bekend is, zullen we de de captains laten weten wie welk team is.
 
De indeling en het wedstrijdprogramma zullen eind augustus door de KNLTB bekend worden gemaakt. Dan volgt verdere informatie zoals het baanschema en aanvangstijden. Dan zullen we ook met een aantal aanvoerders plannen maken voor de invulling van de speeldagen obv de dan geldende corona maatregelen.
 
De teamindeling vind je onderaan de pagina.

Kosten

De kosten voor de competitie bestaan uit een bijdrage KNLTB en de kosten voor de ballen. Voor 2020 hebben we de bijdrage KNLTB iets verhoogd, deze gaat van € 37,50 naar €45,- per team. We hebben daarmee iets meer ruimte om VCL’s te bedanken, kampioenen in het zonnetje te zetten, af en toe wat leuks en lekkers te serveren en een afsluitend feestje te kunnen organiseren. Het zal dus volledig aan de competitie worden besteed.  

De bijdrage zal door middel van automatische incasso worden geïnd via de captain.  

Afspraken

Er is een aantal regels verbonden aan het spelen van competitie, als je je inschrijft geef je aan bekend te zijn met deze regels:         

Een team bestaat uit minimaal 6 deelnemers.     
Als team ben je alle speeldagen én de inhaaldagen beschikbaar.       
Als je je hebt ingeschreven en trekt je team terug na sluitingsdatum (1 juli 2020) zal dit worden beboet met € 115. Trek je je terug als de indeling door de KNLTB is gepubliceerd (naar verwachting half augustus 2020), dan bedraagt de boete € 225.         
De teams en spelers schikken zich naar de indeling van de Coördinatoren Competitie Senioren

Heb je nog vragen over de competitie, stuur ons dan een mail: [email protected]

Met vriendelijke groet,
Marcella van Leeuwen en Carola Ebskamp, Coördinatoren Competitie Senioren

Speeldata KNLTB Competitie 2020.pdf Competitie aanbod 2020.pdf KNLTB competitie 2020 Teams Donderdag.pdf KNLTB competitie 2020 Teams Zaterdag.pdf KNLTB competitie 2020 Teams ZONDAG.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Paviljoen 030-6662243 Toernooicommissies (tijdens toernooien) 030 - 6667930

Tennispark L.T.C. Vleuten de Meern

Europaweg 40
3451 HG Vleuten