KNLTB Competitie Senioren

KNLTB Competitie SENIOREN  

Gedurende het jaar zijn er vaste periodes waarin competities en toernooien worden gespeeld. De periodes voor competitie worden centraal georganiseerd door de KNLTB. De Voorjaars- en de Najaarscompetitie bestaan uit een landelijk aanbod wat wordt aangevuld met regio specifieke competities. De coördinatoren competitie bepalen samen met het bestuur welke competities onze vereniging aanbiedt op basis van het beleid, aantal beschikbare banen en andere clubactiviteiten.  

We bieden verschillende competitiesoorten op verschillende dagen aan, waarbij er aan bepaalde soorten ook leeftijdscategorieën gekoppeld zijn, zoals 17+, 35+ en 50+. Daarnaast kan je binnen de verschillende soorten ook nog kiezen voor diverse samenstellingen zoals dames, heren en gemengd.   

Voorjaarscompetitie 2021 senioren geannuleerd!

De routekaart geeft aan dat voor volwassenen vanaf 27 jaar wedstrijden spelen pas is toegestaan vanaf 7 juli. Daarom heeft de KNLTB besloten dat de Voorjaarscompetitie voor senioren niet door gaat en wordt verschoven naar het najaar onder de naam KNLTB Competitie 2021.

Bij de captains van alle ingeschreven teams wordt momenteel geïnventariseerd of de teams mee willen doen in het najaar. Had je je niet ingeschreven voor de voorjaarscompetitie, maar wil je in het najaar wel meedoen? Stuur dan uiterlijk 15 mei een mail naar [email protected] We gaan dan kijken of er nog plaats is om mee te doen. .  

Aanbod

Het aanbod aan competitiesoorten kun je vinden in het inschrijfformulier. Het volledige competitieaanbod kun je in de loop van de week onderaan de pagina vinden.

Op zondag is er een soort bijgekomen: Gemengd 17+ (DE-HE-DD-HD en GD). Voor velen zal dit als voordeel hebben dat er minder partijen zijn en je niet tegen jeugdspelers speelt.  

Kosten

De kosten voor de competitie bestaan uit een bijdrage KNLTB, de kosten voor de ballen en een bedrag om de competitie te organiseren. Voor 2021 bedraagt deze €45,- per team. We hebben met dit bedrag ook ruimte om VCL’s te bedanken, kampioenen in het zonnetje te zetten, af en toe wat leuks en lekkers te organiseren en een afsluitend feestje te kunnen organiseren. Het zal dus volledig aan de competitie worden besteed.  

De bijdrage zal door middel van automatische incasso worden geïnd via de captain.  

Afspraken

Er zijn een aantal regels verbonden aan het spelen van competitie, als je je inschrijft geef je aan bekend te zijn met deze regels:  

  • Een team bestaat uit minimaal 6 deelnemers     
  • Als team ben je alle speeldagen én de inhaaldagen beschikbaar       
  • Als je je hebt ingeschreven, maar je trekt je team terug na sluitingsdatum (23 november 2020) zal dit worden beboet met € 115,-
  • Trek je je terug na indeling van de teams (maart 2021), dan bedraagt de boete € 225,-
  • Wij schikken ons naar de indeling van de Coördinatoren Competitie Senioren

 

Heb je nog vragen over de competitie, stuur ons dan een mail: [email protected]

Met vriendelijke groet,
Marcella van Leeuwen en Carola Ebskamp, Coördinatoren Competitie Senioren

 

Inschrijfformulier voorjaarscompetitie 2021 senioren

Speeldata Voorjaarscompetitie 2021.pdf aanbod-knltb-voorjaarscompetitie-2021-utrecht.pdf