Hieronder vind je veelgestelde vragen over de website en de app.

Hoe maak ik een KNLTB-account aan om in te loggen op de website?

Ga naar https://mijnknltb.toernooi.nl/association/signup om een account aan te maken. Mocht je een toelichting nodig hebben, dan vind je die hier.

Waarom zie ik mijn eigen gegevens niet in de ledenlijst?

In de ledenlijst kun je leden opzoeken. Maar je eigen gegevens vind je niet terug. Waarom dat zo is staat als vraag uit bij leverancier LISA. Andere leden kunnen jouw gegevens dus wel gewoon zien. En je eigen gegevens vind je wel terug in de KNLTB.ClubApp.

Heeft LTC een privacyverklaring?

Ja, die vind je hier.

Hoe kan ik teksten op de website laten wijzigen?

Heb je suggesties voor aanpassingen of uitbreidingen, stuur dan een mail met de aangepaste tekst naar [email protected].

Ik ben mijn wachtwoord kwijt en ik ontvang geen mail nadat ik heb gekozen voor 'wachtwoord vergeten'. Wat nu?

Controleer eerst of de mail niet in de spamfolder van je emailprogramma is terechtgekomen. Zo niet, stuur een mail naar [email protected] met de vraag naar welk emailadres is verstuurd. Of vraag aan de ledenadministratie om het emailadres te wijzigen. Nadat de ledenadministraite heeft doorgegeven dat het emailadres is aangepast, kun je nogmaals kiezen voor 'Wachtwoord vergeten?'. Dan ontvang je de email op het nieuwe adres.

Hoe kom ik in contact met commissies en functionarissen?

Op de commisiepagina's, onder menuoptie 'Vereniging', vind je de emailadressen van de commissies en functionarissen.

Hoeveel bedraagt de contributie?

Een overzicht van de verschillende contributiesoorten vind je hier.