Vacature sponsorscommissie

29 juni 2023

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij graag een bijdrage leveren aan het versterken van onze tennisclub? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! De sponsorcommissie van LTC is namelijk op zoek naar nieuwe commissieleden die ons team willen versterken.

Als secretarieel commissielid ben jij verantwoordelijk voor het verzorgen van de correspondentie en het bijhouden van de administratie. Daarnaast zoeken wij ook mensen met een commerciële insteek die ons kunnen helpen bij het werven van nieuwe sponsors en het onderhouden van bestaande relaties.

Je komt terecht in een gemotiveerd team waarin iedereen zijn of haar steentje bijdraagt om onze tennisclub nog succesvoller te maken. Het is daarnaast een uitstekende kans om je netwerk uit te breiden en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Kortom, wil jij je inzetten voor onze tennisclub en heb jij affiniteit met secretariële werkzaamheden of commercie? Dan nodigen wij jou graag uit om ons team te komen versterken. Stuur een e-mail naar [email protected] en wie weet zitten wij binnenkort samen om de tafel.

Met sportieve groet,

Arno, Hans en Frank
Sponsorcommissie L.T.C. Vleuten-De Meern

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen