Vacature Competitiezaken 2019

18 juni 2019


Het bestuur en alle competitiespelers willen allereerst Jeroen Kramer en Remco van den Berg bedanken voor hun jarenlange inzet voor de KNLTB competitie. Onze club draait op vrijwilligers zoals Jeroen en Remco en zonder goede invulling van deze functie kan er geen competitie gespeeld worden!

Voor competitiezaken zijn we op zoek naar minimaal 3 vrijwilligers. Voor de zaterdagcompetitie heeft Marcella van Leeuwen zich aangemeld maar zij wil graag en moet wat hulp er bij. Voor de zondag zijn we op zoek naar minimaal twee vrijwilligers.  

Competitiezaken is de spil tussen KNLTB en LTC Vleuten de Meern en dan specifiek de teams die mee (willen) doen aan deze competitie. Het is veelzijdig en je doet veel nieuwe contacten op. Op de zaterdagen spelen de senioren veelal regionaal. Op de zondag de landelijke teams, zoals ons 1ste team, en de junioren. Er vindt zowel in het voorjaar als het najaar KNLTB competitie plaats.  

Het doel van Competitiezaken is 3-ledig:

  • Het begeleiden van de KNLTB competitie van A-Z
  • Het vertalen van ontwikkelingen bij KNLTB (in soorten competitie en/of aangepaste regels) naar toepassing bij LTC
  • Het leveren van input voor het beleid met betrekking tot competitie als onderdeel van het technisch beleid van LTC   Er zijn veel competitiespelers bij LTC en er zijn veel diverse taken, relaties en vaardigheden mee gemoeid.

Stap NU in want Jeroen begeleid je dan door de organisatie van de najaarscompetitie zodat je er voor het voorjaar 2020 er helemaal klaar voor bent.  

Op de pagina vacatures vind je meer informatie over deze functie.

Nieuwscategorieën