Samen houden we de club schoon!

09 oktober 2020

Beste LTC-er,

Door de nieuwe maatregelen is het tennissen op het park bij vrijspelen, competitie en evenementen zoals de VAC en straks de Winterdubbels weer veranderd. Deze veranderingen betekenen dat wij als leden zelf meer het heft in handen moeten nemen.

Minder toezicht

Baan 14 is dicht en daardoor is er minder toezicht op het park wat betreft het gebruik van voorzieningen. Het is nu aan ons allen om het terras en het park netjes te houden. Zorg dat je alles netjes achter laat. De toiletten en kleedkamers worden schoongemaakt.

Toegang tot het park

Bij vrijspelen en interne evenementen is het hek altijd dicht. Tijdens de competities op zaterdag en zondag is het toegestaan de linkerkant van het hek (vanaf buiten gezien) open te zetten. De VCL kan het hek sluiten als de laatste teams gearriveerd zijn. Wijs de bezoekende teams op de knop om het park te kunnen verlaten.

Iedereen heeft een ledenpas om naar binnen te kunnen. Als je pasje het niet doet, stuur dan even een mail naar [email protected]

Paviljoen

De toegangsdeur van het paviljoen is altijd dicht tijdens vrijspeelavonden. Dit voorkomt dat er onterechte alarmmeldingen komen.
Bij evenementen en competitie is het toegestaan om de deur op de haak te zetten, zodat makkelijk van de toiletten en kleedkamers gebruik gemaakt kan worden. Als je als laatste op het park bent, zorg dan dat de deur van het paviljoen dicht is als je het park verlaat.

Tenten

De inrichting van de tenten moet achtergelaten worden zoals je ze aantreft. Uiteraard is het toegestaan om de toegangsdeuren dicht te maken als het bijvoorbeeld regent. Het is niet de bedoeling om de zijwanden van de tenten eruit te halen.

Terras

De parasols op het terras zijn tijdens het vrijspelen en training ingeklapt. Tijdens de competitie mogen de parasols gebruikt worden om extra schuilruimte te creëren. De VCL gaat over de parasols.

Zorg ervoor dat de stoelen op het terras na afloop weer netjes op hun plaats staan, zodat het voor teams die later spelen ook goed staat.

Meegebrachte drink- en etenswaren zijn toegestaan. Zorg ervoor dat je je eigen verpakkingen, flesjes en resten opruimt. Kratten bier, flessen wijn en andere alcoholische versnaperingen zijn verboden. Ook eten laten bezorgen op het park is niet toegestaan.

Verlichting

Competitie

Het licht gaat op een bepaalde tijd tijdens de competitie automatisch aan. Als het eerder nodig is om de verlichting aan te doen, stuur dan even een appje, of bel naar 06-30149253.

De verlichting gaat op zaterdag en zondag om 23.00 uur automatisch uit.

Vrijspelen

Met het reserveren van een baan gaat de baanverlichting, indien nodig, vanzelf aan. Als je tennisafspraak niet doorgaat, trek de reservering dan op tijd in. Zo kunnen we verspilling van energie voorkomen.

Herhaling van de regels
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Geen toeschouwers op het park
  • Geen ouders aanwezig, behalve begeleidende ouders van uitspelende teams.

Zie je iets wat niet in de haak is, of is er iets wat ontbreekt? Hebt je vragen, laat het ons dan weten door een mailtje te sturen naar [email protected]

Veel tennisplezier, blijf gezond en houd je aan de richtlijnen!

Bestuur LTC

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht