Reminder: inschrijving Muntstad Clubkampioenschappen 2020 geopend

26 juli 2020


Dit is een vriendelijke reminder om vóórdat je op vakantie gaat in te schrijven voor ons seniorentoernooi: de Muntstad Clubkampioenschappen. Vanaf donderdag 27 augustus begint dit sportieve feest. We sluiten af met spetterende finales op zondag 6 september. Mis het dus niet! 

Let op, de inschrijving sluit middenin de zomervakantie, op vrijdag 14 augustus.

Inschrijven

Je kunt direct inschrijven via Toernooi.nl.  

In de volgende categorieën kan worden ingeschreven: 2/3, 4, 5, 6, 7, 8/9. En nieuw dit jaar een categorie voor onze veteranen 60+ gecombineerd 6/7/8. LET OP: dit stond verkeerd in onze vorige mail. Indien voor een bepaalde categorie te weinig inschrijvingen worden ontvangen, dan kunnen we wijzigingen in de indeling aanbrengen. Zoveel mogelijk zal er in poules gespeeld gaan worden. Schrijf je je bijvoorbeeld in voor 2 categorieën, dan kan het zijn dat je al 4-6 wedstrijden in de poulefase speelt. Zorg dus voor een ruime beschikbaarheid. Gedurende het finaleweekend (5 en 6 september) dien je volledig beschikbaar te zijn. De toernooibepalingen staan op de website van LTC.

Verhinderingen

Tijdens het inschrijven kun je voorkeurstijden invullen én aangeven wanneer je niet beschikbaar bent. Als je niets invult, wordt aangenomen dat je altijd beschikbaar bent (op werkdagen vanaf 18.00 uur en in de weekenden vanaf 10.00 uur). Het helpt ons enorm als iedereen zijn of haar agenda gedurende de toernooiweek zoveel mogelijk vrijhoudt (ook nadat de eerste wedstrijdschema’s zijn vrijgegeven), zodat eventueel herplannen van wedstrijden een stuk makkelijker verloopt. Geef daarom veranderingen in beschikbaarheid (ook tijdens het toernooi), zowel positief als negatief zo spoedig mogelijk aan ons door. Ieder jaar krijgen wij het verzoek rekening te houden met de speeltijden van partners, helaas is dat niet mogelijk. 

Wij hebben er heel veel zin in en we zien je graag vanaf donderdag 27 augustus!

Heb je vragen stuur dan een e-mail naar [email protected]

Een hele fijne vakantie en blijf gezond!

Met vriendelijke groet,

De toernooicommissie,

Han, Peter, Ellen, Annerieke, Mirjam, Ruud, Yvette, Mark, Berber en Ronny

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Paviljoen 030-6662243 Toernooicommissies (tijdens toernooien) 030 - 6667930

Tennispark L.T.C. Vleuten de Meern

Europaweg 40
3451 HG Vleuten