Nieuwe voorzitter vanaf november

21 april 2022

Na de algemene ledenvergadering in november stopt Geerte Hesselmans na vier jaar als voorzitter van LTC. Zij heeft dit tijdens de vorige ALV van 13 april jl. bekend gemaakt. Maurits ten Kate, op dit moment bestuurslid, heeft aangegeven de rol van voorzitter over te willen nemen van Geerte, en het bestuur heeft unaniem zijn vertrouwen uitgesproken in Maurits.

Zoals gewoonlijk kunnen leden andere kandidaten aandragen. Volgens het huishoudelijk reglement hebben leden officieel tot één week voor aanvang van de eerstvolgende ALV in november om andere kandidaten aan te dragen. Om de overdracht zo soepel mogelijk te laten verlopen doen we een beroep op de leden om voor 1 juni as. met een andere kandidaat te komen.

Nieuwscategorieën Algemene nieuwsberichten

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.