Loes Renders (69) overleden

27 juli 2020

Afgelopen week bereikte ons het droevige nieuws dat oud-tennisleraar Loes Renders op 69-jarige leeftijd is overleden. Loes was jarenlang trainer bij LTC en heeft veel leden, jong en oud, op weg geholpen in tennis.

Loes was ook de oorspronkelijke oprichter van tennisshool LRT (Loes Renders Tennis), die later is overgenomen door Francesco Jetten, een van de huidige trainers van LTC. Naar haar jaren in Vleuten-De Meern heeft ze haar geluk gezocht in de golfsport, en heeft ze een golfschool opgericht op Ameland, die ze meer dan tien jaar heeft gerund. De laatste paar jaar heeft ze ondanks haar ziekte nog heel veel mooie dingen kunnen doen.

Loes, bedankt voor je kennis, je wijsheid en de liefde voor de tennissport die je met velen van ons hebt gedeeld. We zullen je erg gaan missen.

We wensen de familie van Loes, vrienden en haar partner Mieke veel sterkte in deze verdrietige tijd.

Bestuur LTC

Marian Overgaag 27-07-2020 21:25

Wat een triest bericht! Heb veel van haar geleerd. Ik wens Mieke heel veel kracht om dit verlies een plekje te geven