Inschrijving OJT 2024 geopend! 🎾👻

02 juli 2024

Het is zo ver, de inschrijving van het Onderling Jeugd Toernooi Halloween editie, is geopend!
 
Ook dit jaar kun je je weer inschrijven voor drie categorieën en strijden voor de titel: CLUBKAMPIOEN! Wat nog wel goed is om te weten, is dat we in de categorie enkel onderscheid hebben gemaakt tussen prestatief en regulier, zodat iedereen leuke en uitdagende potjes speelt. Ben je super fanatiek en wil je stappen maken in je tenniscarrière dan kun je je inschrijven voor prestatief. Is proftennisser worden niet jouw doel, maar wil je gewoon lekker tennissen, dan is regulier de beste keuze voor jou!
 
 
Het inschrijven kost €12,- waarvan €2,- aan het Jeugdfonds wordt gedoneerd. In 2023 heeft Jeugdfonds Sport & Cultuur maar liefst 5651 kinderen kunnen helpen met het beoefenen van een sportieve of culturele activiteit. Ze hebben een gezonde ambitie en hopen dit jaar nóg meer kinderen te kunnen helpen, daar dragen wij graag ons steentje aan bij!
 
Heb jij al zin om te griezelen? Het hele park zal worden omgetoverd tot spookstad en elke dag staan er leuke activiteiten en lekkere snacks op de planning. Heb jij er al zin in? Schrijf je nu in via deze link:
 
 
Mocht je nog vragen hebben dan kun je mailen naar [email protected]
 
Liefs, OJT-commissie

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen