🔴⚪🔵 Hollandse Glorie tijdens het OJT 2020! 🔴⚪🔵

13 juli 2020


Beste LTC-er!

Ook dit jaar organiseert de OJT-Commissie 'gewoon' weer het Onderling Jeugdtoernooi! Dit jaar hebben we van zondag 23 augustus t/m zaterdag 29 augustus een spetterend toernooi voor je in petto met van alles erop en eraan!

Dit jaar is het thema 'Hollandse Glorie.' Het park zal tijdens deze week compleet versierd zijn in Hollandse stijl. We hopen dat jullie allemaal zoveel mogelijk oranje shirtjes, broekjes, petjes of hoeden meenemen, zodat we er een echt Nederlands feest van kunnen maken! 

Je zou het bijna vergeten, maar er wordt tijdens de week natuurlijk ook nog getennist. Je kunt via deze link inschrijven voor het toernooi. Daar kun je ook alle toernooireglementen vinden.

Let op: vanwege de coronarichtlijnen heeft de commissie besloten dat je je voor maximaal twee categorieën kunt inschrijven. Aanvullende informatie over hoe het toernooi in lijn met de geldende coronaprotocollen ingericht gaat worden, zullen we in een volgende mail toelichten.

N.B. Voor de mini's in de categorie rood organiseert de jeugdactiviteitencommissie een dagtoernooi op woensdag 26 augustus. Daarover krijgen ouders binnenkort een mail.

Wij hebben er nu alweer super veel zin in en we hopen je eind augustus te zien op het park!

De OJT-Commissie

Nina, Guus, Judith, Arnoud, Cynthia, Leon, Hendrik, Polle, Natalja, Monique & Maurits

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Paviljoen 030-6662243 Toernooicommissies (tijdens toernooien) 030 - 6667930

Tennispark L.T.C. Vleuten de Meern

Europaweg 40
3451 HG Vleuten