Gratis NLP-cursus op 10 oktober in Baan 14

10 juli 2023


Heerlijk, met een potje tennis even je hoofd leeg maken! Goed voor je lijf; goed voor je stemming. Naast sporten zijn er nog een heleboel andere manieren om lekkerder in je vel te zitten en meer grip te krijgen op jouw eigen stemming. Om hier wat meer over te weten te komen hebben we trainingsbureau Schoonderwoerd uit Utrecht, sponsor van LTC, uitgenodigd om hier over te vertellen en vooral ook te ervaren wat NLP is.
 
NLP; WAT IS DAT?
Kort gezegd: een communicatie- en verandermethodiek. Wat langer gezegd: Een verzameling tools waardoor je meer inzicht krijgt in jezelf, hoe je omgaat met verschillende situaties √©n handvatten om hier verandering in aan te brengen zodat het nog beter voor je werkt. Handvatten zodat je nog doelgerichter kan communiceren. Om ervoor te zorgen dat je gedurende de dag nog vaker in een lekkerdere stemming bent. Je krijgt meer inzicht in je eigen gebruiksaanwijzing zodat je meer rust in je hoofd en lijf kan ervaren. We willen allemaal wel eens anders reageren dan we soms doen en NLP geeft je de mogelijkheid om hier meer regie en keuzevrijheid in te krijgen. 
 
Heb je weleens van NLP gehoord, maar is het je nog niet helemaal duidelijk wat het is? Meld je nu aan voor de gratis NLP workshop bij LTC om te onderzoeken wat het is en hoe jij er jouw stap mee kunt maken.
 
 
INHOUD PROGRAMMA
Tijdens de NLP informatieavond brengen twee NLP-gecertificeerde trainers Diederick Kelderman en Sandra Dijke-Jongepier je op een laagdrempelige manier in contact met NLP.  Naast de mogelijkheid om al je vragen te stellen ga je op een speelse manier aan de slag en krijg je meer inzicht in jezelf! Het is een mooie eerste ervaring waarin je zult merken hoe NLP jou kan helpen. Diepgaand, hoogwaardig en tegelijkertijd praktisch toepasbaar en down-to-earth. Meer informatie kun je in de video bovenaan dit bericht vinden.
 
PRAKTISCH
De workshop zal plaatsvinden op dinsdag 10 oktober van 19:30 tot 21:00 uur in het paviljoen. Je kunt je via deze link aanmelden voor de cursus. We hopen je in oktober te zien!

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen