Coronaupdate: geen publiek toegestaan en Baan 14 gesloten

29 september 2020

Beste LTC-er,

Het kabinet heeft gisteravond aangekondigd dat er opnieuw landelijke maatregelen getroffen worden in de strijd tegen het coronavirus. Het aantal besmettingen stijgt snel en ook het aantal ziekenhuisopnames neemt toe. LTC heeft in de laatste zes maanden vele maatregelen getroffen om iedereen zo veilig mogelijk te laten tennissen, maar helaas komt er vanaf vandaag weer een nieuw pakket met maatregelen bij die veel invloed heeft op de sfeer en het clubleven van onze vereniging.

Vanaf dinsdag 29 september om 18.00 uur gelden een aantal extra maatregelen, waarvan er twee in het bijzonder van toepassing zijn op L.T.C.

• Publiek is niet meer toegestaan bij competities, vrijspelen en trainingen.
  • Baan 14 gaat vanaf vanavond (dinsdag 29 september) om 18:00 dicht, voor een minimale periode van 3 weken.

Vrijspelen en trainingen gaan voorlopig dus 'gewoon' door, en ook de openingstijden van de vereniging blijven hetzelfde. Het doel van deze maatregelen is mensen de mogelijkheid te geven om te kunnen sporten, maar dat alles wat daarmee 'niets' te maken heeft, zoals het sociale contact na het tennissen, geannuleerd wordt om samenkomsten te voorkomen. Ook bijeenkomsten in het paviljoen zijn tot die tijd niet toegestaan.

Uiteraard zijn de algemene 1,5 meter afstandregel en de hygiëneregels nog steeds van toepassing. Het paviljoen blijft open, evenals de toiletten en de kleedkamers. Op 20 oktober worden de maatregelen door het kabinet geëvalueerd.

Wat betekent dit voor de competities bij LTC?

We begrijpen dat de maatregelen de nodige vragen oproepen. Wat betekent dit voor de VAC en de KNLTB Competitie 2020? We hebben nog niet alle antwoorden, maar zullen de gevolgen zo snel mogelijk in kaart brengen. Hiervoor zijn we ook in contact met de KNLTB. Wat de exacte gevolgen zijn hangt ook af van de definitieve noodverordeningen van de Veiligheidsregio’s. Zodra er iets bekend is, worden de captains hierover geïnformeerd.

Heb je vragen over de maatregelen of over iets anders, stuur dan een mail naar [email protected]

Let op elkaar, blijf gezond en houd je aan de richtlijnen.

Bestuur L.T.C.

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht