Coronaupdate | Nieuwe maatregelen per woensdag 14 oktober

14 oktober 2020

Beste LTC-er,

Gisteravond kwam het kabinet, vanwege de oplopende besmettingscijfers, met nieuwe coronamaatregelen, die wederom het doen en laten op onze vereniging beperken. Het doel van het nieuwe pakket aan maatregelen is om het sociale verkeer zoveel mogelijk te beperken, en daarom gaan vanaf vanavond 22:00 (woensdag 14 oktober) de volgende maatregelen in op onze vereniging:

1. Baan 14 blijft voorlopig gesloten. Ook de douches en kleedkamers zijn gesloten. De toiletten zijn wel beschikbaar.
2. De KNLTB Competitie 2020 is per direct afgelast voor zowel senioren als junioren.
3. Ook de VAC (Vrijdagavondcompetitie) en andere interne evenementen, zoals de winterdubbels en de maandagochtend toss, zijn per direct afgelast. Interne competities worden verboden door de KNLTB.

De volgende dingen zijn het vermelden waard, omdat hier misschien nog wat verwarring over bestaat:

1. Dubbelen is, ondanks de uitspraken van premier Rutte gisteren tijdens de persconferentie, gewoon toegestaan. De KNLTB heeft akkoord gekregen van NOC NSF hiervoor, want het besmettingsrisico is bij dubbelspel volgens de experts van de KNLTB gering.

Let tijdens het dubbelen wel op de volgende dingen:
  • Ga niet samen op een bankje zitten
  • Geef geen high fives
  • Wissel met de klok mee.
2. Trainingen voor senioren en junioren gaan ook na woensdagavond gewoon door.

In deze coronatijd hebben we telkens een beroep gedaan op de verantwoordelijkheid van alle leden, en die boodschap blijven we herhalen. Neem dus geen bier of andere alcoholische versnaperingen mee het park op, bestel geen eten op de club, blijf niet te lang hangen op het park en houd de vereniging schoon. Er wordt op ons gelet, dus houd je aan de regels!

Heb je vragen over deze maatregelen, of over iets anders, dan kun je een mailtje sturen naar [email protected]

Let op elkaar, blijf gezond en houd je aan de richtlijnen.

Bestuur L.T.C. Vleuten De Meern

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht