Baan 14 weer open! 🍺🍷

18 mei 2021


Vorige week bracht Premier Rutte uit het niets het fantastische nieuws dat sportkantines in stap twee van het openingsplan de deuren mogen openen. Dit betekent concreet dat Baan 14 vanaf morgenochtend 09:00 (woensdag 19 mei) open gaat. Vanwege het eventuele indrukken van de ‘pauzeknop’ op maandag hebben we daarom nog even gewacht met communiceren.

Sinds het goede nieuws is het personeel van Baan 14 druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de openstelling op woensdag. Ook hebben wij als bestuur met Suzanne en Rob bij elkaar gezeten om nog even de puntjes op de i te zetten. 

Openingstijden

In het huidige pakket aan maatregelen moeten horecagelegenheden om 20:00 de deuren sluiten. We hebben daarom met Baan 14 voor de komende tijd de volgende openingstijden afgesproken:

Maandag, dinsdag, en donderdag: 09.00 uur - 13.00 uur en van 17.00 uur - 20.00 uur.
Woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag: 09.00 uur - 20.00 uur.
1ste en 2de pinksterdag: 09.00 uur - 20:00 uur.

Logistiek

Volgens de huidige regels mogen horecabezoekers alleen buiten op het terras plaatsnemen aan een tafel met twee stoelen die anderhalve meter van elkaar afstaan. Het is niet de bedoeling dat er met stoelen geschoven wordt. De horeca ligt bij handhavers en boa's onder een vergrootglas, en dus is het belangrijk dat we ons allemaal aan de regels houden.

Als je eenmaal aan een tafeltje zit, hoef je je niet te registreren voor het terrasbezoek. Je baanreservering of training is voor ons voldoende. Een personeelslid van Baan 14 komt je bestelling bij je tafel opnemen. Het is dus niet nodig om bij de bar te bestellen, maar het is niet verboden. Een reep of drankje voor tijdens het tennissen mag je ook bestellen aan de bar.

Vanwege de sluitingstijd van 20:00 is het laatste rondje om 19:45. Om 20:00 gaan de deuren van Baan 14 dicht.

Assortiment 

Het assortiment van Baan 14 is nagenoeg onveranderd. Het enige wat ontbreekt t.o.v. de normale menukaart zijn de luxe broodjes. Voor de rest zijn alle bieren van de tap verkrijgbaar en zit Baan 14 om bitterballen ook niet verlegen.


We hopen dat deze opening het begin is van betere tijden. In totaal is Baan 14 tien maanden dicht geweest. Hopelijk hoeven zowel het personeel van Baan 14 als de leden van LTC dit nooit meer mee te maken. We hebben gemerkt dat tennissen zonder een hapje of drankje na afloop toch een stuk minder leuk is. 

We hebben in deze coronaperiode vaak een beroep gedaan op de verantwoordelijkheid van eenieder, en dat doen we hierbij nogmaals. Alleen samen zorgen we ervoor dat deze opening vlekkeloos verloopt. 

Heb je vragen over deze informatiebrief, of heb je vragen over iets anders, dan kun je altijd een mail sturen naar [email protected]

Voor vragen die expliciet over Baan 14 gaan kun je een mail sturen naar [email protected]

Veel tennisplezier, blijf gezond en houd je aan de richtlijnen!

 

Bestuur L.T.C. & Baan 14

Nieuwscategorieën Coronanieuws


Reacties

avatar
Karin Nieuwenhuizen 19-05-2021 11:43

Het eerste kopje koffie is genuttigd. Heerlijk. wel jammer dat het stortte van de regen. we hopen op een goed seizoen.

avatar
Helen Gouka 18-05-2021 21:19

10 maanden dicht, dat is zeker een lange tijd. morgen om 9u tennissen en om 10u aan de koffie, zin in. Succes Baan 14💪🏻

avatar
Marijke Bouwhuis 18-05-2021 19:12

Geweldig nieuws, dank voor het heldere bericht! tot op baan 14

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen