Baan 14 gaat open, en zo gaan we dat doen!

05 juni 2020

Beste LTC-er!

Geweldig nieuws! Vanaf morgen (vrijdag 5 juni) mag Baan 14, met inachtneming van de coronaprotocollen, weer open. Zowel voor de leden als voor de pachter is dit heel fijn, want nog geen anderhalve week geleden leek het erop alsof het terras pas op 1 september open mocht, maar dankzij de versoepeling van de regels mag het terras dus nu al open.

Zoals je misschien al hebt gezien is het terras anders ingericht dan normaal. Er zijn een aantal regels waar we ons als vereniging aan zullen moeten houden, en we doen daarom een beroep op de verantwoordelijkheid van alle leden. Lees de regels goed door, houd je eraan en corrigeer elkaar waar nodig.

Een belangrijk bericht voor de bierliefhebbers van LTC. In de afgelopen maanden hebben wij gekozen voor een nieuwe bierleverancier. Dat is Heineken geworden. Je kunt vanaf nu genieten van liefst vijf tapbieren, te weten Heineken pils, Heineken 0.0%, Maximus Pandora, Brand Weizen en Texels Skuumkoppe. Bovendien is de tapinstallatie vernieuwd waardoor wij gegarandeerd koel bier kunnen aanbieden.

Regels en richtlijnen voor gasten Baan 14

• Maandag t/m vrijdag van 9.30 – 12.30 en van 19.00 uur – 00.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 10.00 uur – 16.00 uur.

Huisregels Baan 14

• Je mag op basis van je tennisreservering of training na het tennissen gaan zitten aan een vrije tafel (buiten en binnen) voor een periode van maximaal 45 minuten. Ga je niet tennissen, dan kun je niet op het terras plaatsnemen.
  • Aan één tafel mogen maximaal 2 personen zitten binnen anderhalve meter van elkaar. Er zijn alleen tafels voor twee personen.
  • Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en medewerkers.
  • Je mag alleen zitten, niet staan.
  • Tafels of stoelen verzetten is absoluut niet toegestaan. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel van Baan 14.
  • Voordat je bestelling wordt opgenomen bij je tafel (niet zelf binnen bestellen), vindt er een verplicht controlegesprek plaats met een medewerker van Baan 14. Tijdens dat gesprek word je ook geïnstrueerd over het gebruik van de toiletten.
  • Betaal contactloos (pin of mobiel).
  • Je tafel wordt bij vertrek afgeruimd en schoongemaakt door het personeel.
  • Het aantal plaatsen binnen is beperkt. Bij slechte weersomstandigheden wordt het aantal beschikbare plaatsen binnen niet aangepast.
  • De menukaart is tijdelijk aangepast. Voor meer informatie hierover kun je terecht bij een medewerker van Baan 14.

Gezondheids- en hygiëneregels

• Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt.
  • Baan 14 kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten.
  • Was na het toiletbezoek grondig je handen.

Tot slot

De medewerkers van Baan 14 monitoren samen met bestuur van LTC de regels en richtlijnen, en passen deze aan waar nodig, of wanneer dat gewenst is. Wanneer je je niet houdt aan de regels kan de toegang tot Baan 14 worden ontzegd.

Schade die wordt veroorzaakt door jouw handelen, in strijd met die regels, kan op je worden verhaald.

Voor vragen en/of opmerkingen kun je natuurlijk altijd terecht bij het personeel van Baan 14, of je kunt contact opnemen via mail: [email protected]

We hopen je snel op het terras te zien!

Bestuur L.T.C. & Team Baan 14