Afhangbord weer in gebruik 🖥

11 september 2021

Sinds vrijdag 10 september hebben we het afhangbord in het paviljoen weer in gebruik genomen. Fans van de KNLTB ClubApp hoeven niet te schrikken, want de KNLTB ClubApp gaat nergens heen.

Het afhangbord is zo ingericht dat het een 'aanvulling' zal zijn op de App. Dit betekent dat het afhangbord de boekingsregels van de App niet aanhoudt. Voorbeeld: je hebt via de ClubApp op een doordeweekse avond één keer gereserveerd, wat vanaf aanstaande maandag weer het maximum is. Mocht er na je reservering nog een baan vrij zijn, dan kun je die niet reserveren via de App, maar kun je die wel afhangen via het afhangbord. Ook zullen de lichten dan automatisch weer aan gaan.

Leden kunnen vanaf maandag dus ook weer afhangen op de 'oude' manier, maar reserveren via de App gaat voor, dus doe dat altijd eerst voordat je naar de baan komt, zo weet je zeker dat je kunt tennissen.

Nieuwscategorieën KNLTB ClubApp

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.