Laatste nieuwsbrief

Beste LTC-er,

Het kabinet heeft gisteravond bevestigd dat de extra maatregelen van de afgelopen 2 weken vervallen vanaf donderdag 19 november. Dat betekent dat de maatregelen zoals bekend gemaakt op 13 oktober vanaf morgen weer gaan gelden.

Voor onze club houdt dit het volgende in:

• Dubbelen is vanaf morgen weer toegestaan. Je kunt nu ook weer met vier spelers reserveren in de ClubApp.
  • Trainen met maximaal 4 spelers per baan is vanaf morgen weer toegestaan.
  • Baan 14 blijft gesloten, evenals de kleedkamers en de douches. De toiletten zijn wel beschikbaar.
  • Officiële competities en toernooien zijn verboden. Onderlinge wedstrijden voor de jeugd t/m 17 jaar binnen een vereniging zijn wel toegestaan.
  • Publiek is niet toegestaan; ouders kunnen niet blijven kijken bij hun kinderen.

Baan 7 t/m 10 na 27 november gesloten, vrijwilligers gevraagd voor hand- en spandiensten

Vanaf zaterdag 28 november as. zullen de werkzaamheden voor de vier nieuwe Gravel onder afschot banen beginnen. Je hebt dus nog t/m vrijdag 27 november om op de groene banen te spelen.

Op zaterdagochtend 28 november start het sloopwerk van de twee baanblokken, en voor deze klus kunnen we nog een aantal vrijwilligers gebruiken. Denk hierbij aan klusjes zoals:

• Het doorknippen van gaas in het hekwerk
  • Het verwijderen van de belijning in de banen
  • Het losmaken van de netten
  • Andere sloopgerelateerde klusjes

Wil jij een handje meehelpen? Schrijf je dan nu in via dit inschrijfformulier. Vrijwilligers die zich hiervoor inschrijven ontvangen, naast een kop erwtensoep en eeuwige roem, ook nog een instructiemail een paar dagen voor aanvang.

Heb je een vraag over de maatregelen, of over een ander onderwerp, stuur dan een mail naar [email protected]

Veel tennisplezier, blijf gezond en houd je aan de richtlijnen!

Bestuur L.T.C.