Laatste corona-update

Het aantal coronabesmettingen steeg de afgelopen weken snel. Het kabinet heeft daarom extra coronamaatregelen aangekondigd om het aantal contacten tussen mensen te beperken.

Het volgende nieuwe pakket aan maatregelen is van toepassing op onze vereniging:

1. Voor de horeca in Baan 14 gold al een coronatoegangsbewijs (CTB), een vaste zitplaats is vanaf nu weer verplicht.
  2. Baan 14 is vanaf 20:00 's avonds gesloten.
  3. De 1.5 meter afstand regel wordt opnieuw ingevoerd, niet tijdens het tennissen, maar wel buiten de baan of op het park.
  4. Evenementen mogen doorgaan, maar publiek is niet toegestaan. Dit geldt ook voor publiek bij vrijspelen of trainingen. Door deze maatregel zijn we genoodzaakt het hek weer te sluiten. Via de paslezer aan de rechterkant van het hek kun je de poort openen.

De volgende maatregelen blijven van kracht:

1. Voor buiten sporten is het niet nodig een CTB te laten zien.
  2. Mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en vrijwilligers hoeven geen CTB te tonen in het paviljoen. Denk hierbij aan leraren, coaches, de groundsman, competitie- en toernooileiders en andere vrijwilligers zoals ouders die moeten rijden naar een training of wedstrijd.
  3. Voor het betreden van het paviljoen is een CTB vereist.

De gedeeltelijke lockdown duurt 3 weken en is ingegaan op zaterdag 13 november om 18.00 uur en duurt t/m zaterdag 4 december. De situatie wordt op vrijdag 3 december opnieuw beoordeeld. Meer informatie over de maatregelen kun je vinden op de website van de KNLTB.

Gevolgen ALV 24 november

De ALV op woensdag 24 november gaat door, zowel digitaal als in het clubhuis. In Baan 14 is plaats voor 30 leden. De ALV begint om 20:00 en dus is de horeca gesloten. Neem dus zelf wat te drinken mee. Meer informatie over de ALV kun je vinden op deze pagina.

Heb je vragen over deze nieuwe maatregelen, of over een ander onderwerp, stuur dan een mail naar [email protected]

Veel tennisplezier, blijf gezond en houd je aan de richtlijnen!

Bestuur L.T.C.