Laatste corona-update

Vorige week vrijdag kwam het kabinet met nieuwe versoepelingen, die vanaf zaterdag 26 juni zullen ingaan. Door deze nieuwe versoepelingen kunnen we als club weer meer organiseren, en ook Baan 14 krijgt nog meer vrijheid. We zetten de versoepelingen even voor je op een rij!

Versoepelingen voor tennis

• Officiële cluboverstijgende wedstrijden voor volwassenen zijn vanaf zaterdag 26 juni weer toegestaan.
  • Vanaf zaterdag 26 juni is publiek weer welkom en mogen spelers ook bij elkaar kijken en wachten op een volgende wedstrijd.

Versoepelingen Baan 14

• Vanaf 26 juni mag Baan 14 open volgens reguliere openingstijden. Uiteraard gelden hierbij nog wel de horecaregels, zoals vaste zitplaatsen en 1.5 meter afstand tussen horecabezoekers.
  • De mondkapjesplicht in het paviljoen vervalt.

Maatregelen die nog van kracht blijven

• Een baan reserveren gebeurt nog steeds via de KNLTB ClubApp. Dat is en blijft voorlopig het advies van de KNLTB, en dat advies volgen we.
  • Buiten de baan houd je 1,5 meter afstand van andere leden.

Op deze pagina van de KNLTB staan een aantal veelgestelde vragen. Mocht je ergens over twijfelen, check dan deze pagina even.

Registratie bezoekers/publiek

Vanaf 26 juni is publiek weer welkom. Als bezoeker op ons park ben je verplicht je te registreren. Bij de ingang van ons park hangen daarom een aantal bordjes met QR-codes die je met je mobiel kunt scannen, waarna je bij een online registratieformulier terecht komt. Ga je dus kijken of kom je als bezoeker wat drinken op het terras of in de kantine van Baan 14, registreer je dan online. Een kleine moeite, en je helpt de club er mee!

Heb je vragen over deze nieuwsbrief, de versoepelingen, of over een ander onderwerp, stuur dan een mail naar [email protected]

Veel tennisplezier, blijf gezond en houd je aan de richtlijnen!

Bestuur L.T.C.