Baan reserveren voor junioren

Gister heb je misschien gelezen dat je ook vanaf morgen (maandag 11 mei) nog een mailtje moet sturen naar de verenigingsmanager om een baan te reserveren. Omdat de ClubApp sinds vandaag voor zowel senioren als junioren goed functioneert, stappen we nu ook voor de jeugd over op dit reserveringssysteem. Klik hier voor algemene informatie over de ClubApp, en klik hier voor veelgestelde vragen over de App.

Je kunt de KNLTB ClubApp downloaden in de App Store of op Google Play. Zorg dat je versie 2.1 hebt gedownload in plaats van Versie 1.0, want versie 1.0 werkt niet optimaal. Je kunt dit in de app vinden door op het kopje 'meer' te drukken, en daarna op het knopje 'over deze app' te klikken. Bovenin zie je dan welke versie je gebruikt.

Doordeweeks is het voor junioren mogelijk om van 16:00-19:00 en op weekenddagen van 09:00-12:00 een baan te reserveren. Op het plaatje hieronder zie je precies welke banen, hoeveel banen en in welke tijdslots je kunt reserveren. Door op het plusteken te drukken kun je voor een uur reserveren.

Op het plaatje hieronder zie je het scherm als je eenmaal op het plusje hebt gedrukt. Belangrijk is dat je altijd een speler toevoegt, zodat je met twee reserveert. Dan weten wij ook met wie je gaat spelen.

Op het plaatje hieronder kun je naar je partner zoeken. Druk op speler toevoegen zodat je kan reserveren.

Als je eenmaal hebt gereserveerd zie je in het tijdslot een wit vlak met een tennisballetje erop, zoals op het plaatje rechtsonder. Als je daarop klikt zie je jouw reservering, die je dan ook nog kunt wijzigen.

Jeugdspelers mogen niet met elkaar spelen buiten trainingsuren en op weekenddagen na 12:00. Een vader mag bijvoorbeeld wel met zijn zoon na 12:00 in het weekend spelen. Ook hiervoor moet je reserveren via de ClubApp.

Heb je vragen over de ClubApp of over iets anders, dan kun je altijd een mail sturen naar [email protected]

Henrico van Zanten, Beheerder LTC

Maurits ten Kate, Bestuurslid LTC